falanist Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2007 1.284 7 643 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #1 ..... Son düzenleme: 27 Ağustos 2010
gurbaa prenses KK'nın Haylaz Kızı Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2007 11.064 207 748 Istanbul 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #2 canım yaa... kareler çok güzel... hangi makinayı kullanıyorsun? bu arada fotograf çekmek hakikaten dünyanın en keyifli hobilerinden biri...
canım yaa... kareler çok güzel... hangi makinayı kullanıyorsun? bu arada fotograf çekmek hakikaten dünyanın en keyifli hobilerinden biri...
falanist Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2007 1.284 7 643 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #3 teşekkür ederim canım:) makinem Canon Powershot A550, alalı oldukça zaman oldu değiştirmeyi düşünüyorum artık
teşekkür ederim canım:) makinem Canon Powershot A550, alalı oldukça zaman oldu değiştirmeyi düşünüyorum artık
gurbaa prenses KK'nın Haylaz Kızı Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2007 11.064 207 748 Istanbul 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #4 Roxelanne .!.: teşekkür ederim canım:) makinem Canon Powershot A550, alalı oldukça zaman oldu değiştirmeyi düşünüyorum artık Genişletmek için tıkla... aa canım ben de canon power shot kullanıyorum hihoyyyt seninkinde siyah beyaz çekim özelliği var mı :1shok:
Roxelanne .!.: teşekkür ederim canım:) makinem Canon Powershot A550, alalı oldukça zaman oldu değiştirmeyi düşünüyorum artık Genişletmek için tıkla... aa canım ben de canon power shot kullanıyorum hihoyyyt seninkinde siyah beyaz çekim özelliği var mı :1shok:
falanist Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2007 1.284 7 643 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #5 gurbaa prenses .!.: aa canım ben de canon power shot kullanıyorum hihoyyyt seninkinde siyah beyaz çekim özelliği var mı :1shok: Genişletmek için tıkla... evet canım var, yamulmuyorsam enstantane özelliğinden ayarlanıyor, makine şuan yanımda değil elime geçince nerden yapıyorum kesin olarak söylerim:)
gurbaa prenses .!.: aa canım ben de canon power shot kullanıyorum hihoyyyt seninkinde siyah beyaz çekim özelliği var mı :1shok: Genişletmek için tıkla... evet canım var, yamulmuyorsam enstantane özelliğinden ayarlanıyor, makine şuan yanımda değil elime geçince nerden yapıyorum kesin olarak söylerim:)
nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Kayıtlı Üye 25 Nisan 2007 3.910 13 358 40 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #6 Çok güzel kareler var ama tarih göstergesi bir kaçında vardı onlar olmazsa daha güzel olur. Safranbolu karelerinizi görünce direk göreme çekimlerim aklıma geldi neredeyse birebir aynılar iki farklı yer. Elinize sağlık.
Çok güzel kareler var ama tarih göstergesi bir kaçında vardı onlar olmazsa daha güzel olur. Safranbolu karelerinizi görünce direk göreme çekimlerim aklıma geldi neredeyse birebir aynılar iki farklı yer. Elinize sağlık.
falanist Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2007 1.284 7 643 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #7 nevbahar .!.: Çok güzel kareler var ama tarih göstergesi bir kaçında vardı onlar olmazsa daha güzel olur. Safranbolu karelerinizi görünce direk göreme çekimlerim aklıma geldi neredeyse birebir aynılar iki farklı yer. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim yorumunuz için:) evet haklısınız aile fotoları dışında tarih göstergesi ile çekmiyorum ama 2 tanesinde öyle kalmış, resimden de kesemedim:)
nevbahar .!.: Çok güzel kareler var ama tarih göstergesi bir kaçında vardı onlar olmazsa daha güzel olur. Safranbolu karelerinizi görünce direk göreme çekimlerim aklıma geldi neredeyse birebir aynılar iki farklı yer. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim yorumunuz için:) evet haklısınız aile fotoları dışında tarih göstergesi ile çekmiyorum ama 2 tanesinde öyle kalmış, resimden de kesemedim:)