bliiss Nirvana Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2009 12.870 2.629 748 34 22 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bliiss #1 Merhabalar çeyiz, düğün hazırlıkları, moda vs. her telden bloguma beklerim Link vermek yasak olduğundan isim yazayım google'da şeker tadında hayaller diye aratabilirsiniz Sevgiler..
Merhabalar çeyiz, düğün hazırlıkları, moda vs. her telden bloguma beklerim Link vermek yasak olduğundan isim yazayım google'da şeker tadında hayaller diye aratabilirsiniz Sevgiler..
Rainbyte kafamda bitmesi lazim!! Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 1.203 75 83 14 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bliiss #2 Son konunu hatırladım.uzulmustum epey.. ama simdi tesadüfen görüyorum konunu. Baristiniz mi eger öyleyse gercekten sevindim. bir ömür mutluluk dilerim
Son konunu hatırladım.uzulmustum epey.. ama simdi tesadüfen görüyorum konunu. Baristiniz mi eger öyleyse gercekten sevindim. bir ömür mutluluk dilerim
bliiss Nirvana Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2009 12.870 2.629 748 34 26 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bliiss #3 Rainbyte .!.: Son konunu hatırladım.uzulmustum epey.. ama simdi tesadüfen görüyorum konunu. Baristiniz mi eger öyleyse gercekten sevindim. bir ömür mutluluk dilerim Genişletmek için tıkla... Mesajını şimdi görüyorum, evet barıştık teşekkür ederim. Aminnnn
Rainbyte .!.: Son konunu hatırladım.uzulmustum epey.. ama simdi tesadüfen görüyorum konunu. Baristiniz mi eger öyleyse gercekten sevindim. bir ömür mutluluk dilerim Genişletmek için tıkla... Mesajını şimdi görüyorum, evet barıştık teşekkür ederim. Aminnnn