kısırlık

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba

Merak ettiğim bir konu var. Kısırlık evlenmeden önce anlaşılır mı ? birde şunu merak ediyorum. Dün nişanlımla cinsel birlikteliğimiz sırasında küçük bi kanamam oldu beraberinde sağ kasığımda bir ağrı ama kısa sürdü yani 10 dakika sonra ağrıdan eser yoktu kanamam da zaten anlıktı. Başına böyle bir durum gelen var mı?

Yumurtlama dönemi diye birşey var her ayın ortasına denk gelen bilirsiniz belki.. o zamana denk geldiyseniz yumurtlarda anlık ağrı sızı hissedilebiliyor.. hemende kısırlık aklınıza gelmiş belkide enfeksiyon vardır kötüyü niye düşünüyorsunuz..

Yumurtlama dönemi diye birşey var her ayın ortasına denk gelen bilirsiniz belki.. o zamana denk geldiyseniz yumurtlarda anlık ağrı sızı hissedilebiliyor.. hemende kısırlık aklınıza gelmiş belkide enfeksiyon vardır kötüyü niye düşünüyorsunuz..

yok aslında kısırlık epeydir aklımdaki bir konuydu. bugün konuyu açtıktan sonra bir randevu aldım çarşamba günü için bakalım gidip aklmdaki tüm soruları yanıtlayacağım :dua: bu arada yumurtlama dönemim geçmiş oması lazım 1 hafta falan var regl olmama

yok aslında kısırlık epeydir aklımdaki bir konuydu. bugün konuyu açtıktan sonra bir randevu aldım çarşamba günü için bakalım gidip aklmdaki tüm soruları yanıtlayacağım :dua: bu arada yumurtlama dönemim geçmiş oması lazım 1 hafta falan var regl olmama
Kötü birşey olduğunu sanmam yinede git tabi inşallah birşey yoktur..

Back