kışın hamile kalmayın

Başlığı görünce yazayım dedimm.Kışın hamile kalmayalım hımm:roflol::roflol:Zaten hamile kalamıyoz bide kışında kalmazsak işimiz iş:roflol::roflol:

muhahaeheha :roflol::roflol::roflol:
e doğru valla
zaten olmuyo kaç senedirdelikafadulden
yaz,kış heç fark etmez anacımdelikafadulden
bi hamile kalalımda aylar, mevsimler möhim değil:roflol:

bu yazıyı yazan uzmanları hep yazamı gelmiş çocukları acaba merak ettim.. ayarımı var bu işin...
bilsek zaten yapartık şimdiye kadar......kaydirigubbakcemile3

bencede kalmayınn ben ocakda hamile kaldım şimdi 6 aylıgım 30 derece sıcaklıgı daha şimdiden 50 derece hissediyom yanıyorum tutuşıyorumm temmuzda agustosda ne yapcam bilmiyorum ya eve klima taktırcam yada küvete su koyup banyada yaşıycam.tek güzel yanı çok güzel meyvelerin oldugu bi dönem ama onuda sıcakdan yiyesi gelmiyoki insanın

bide ben bebişime aralıkta hamiş kalmıştımm..türkiyenin kışın en kirli şehirlerinden birinde oturuyorumm..oğluşum canavar gibiydii..şükürler olsunn halada öylee..sanırım bu annenin bünyesiyle ilgili bi durumm..anne sağlıklıysa bebişte sağlıklı oluyoo..

hasta dogan cocukların sayısındaki artış çok üzücü artık normal dogmak bile bır lüks oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…