• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kışın dış çekim için mekan onerisi

hilalgibihilal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
7
5
1
Merhaba arkadaşlar. Aralıkta düğünüm olcak. Hava karli mi olur yoksa yagmurlu mu hic kestiremiyoruz. Simdiden alternatifleri düşünmek istiyorum. Dugun istanbulda olcak. Adile sultan kasrinda. Orda cekim yapicaz ama ben disarda da olsun istiyorum. Özellikle kar yagarsa kacirmak istemiyorum. Nereleri onerirsiniz.

Merhaba geçen gün instagramda bir sayfada gördüm çok güzel kış çekimleri yapmışlar Kartepe'de. Eğer imkanınız varsa şehir dışına çekim için gitmeye tavsiye ederim harika olmuş gerçekten. Benim de hayalim kışın evlenmek ve karlar içinde bir fotoğraf albümü... hayırlı olsun :))

Merhaba arkadaşlar. Aralıkta düğünüm olcak. Hava karli mi olur yoksa yagmurlu mu hic kestiremiyoruz. Simdiden alternatifleri düşünmek istiyorum. Dugun istanbulda olcak. Adile sultan kasrinda. Orda cekim yapicaz ama ben disarda da olsun istiyorum. Özellikle kar yagarsa kacirmak istemiyorum. Nereleri onerirsiniz.

Merhaba bu konuda profesyonel bır yardım almanı tercıh ederım arkadasım. Unlu sıteteler var hem mekan buluyorlar hem cekımı yapıorlar album falan yanı hazır paketler sunuyorlar hemde profesyonel bır ıs oluyor. Bır arkdasımın yardım aldıgı .com ınternet adresınden bak ıstersen adamlar baya ıyı ve profesyonel bır fırma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back