Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kışın herksten daha çok üşüyorum dışarı çıktıgımda tınaklarım ve dudaklarım morarıyor başkalarına bakıyorum herks normal kızarmış soguktan sadeceben neden morarıyorum sizce neyle iligli olablr?
kışın herksten daha çok üşüyorum dışarı çıktıgımda tınaklarım ve dudaklarım morarıyor başkalarına bakıyorum herks normal kızarmış soguktan sadeceben neden morarıyorum sizce neyle iligli olablr?
Allah sifa versin insallah
bende yaz kis donangillerdenim :)
üsüyorum hep üsüyorum
ayaklarim buz gibi
yazin ortasinda yün corap ile geziyorum
Dr. da kansizlikta cikmadi neden böyleyim bilemiyorum
bunun çözümü yok sanırım. gözlemlediğim kadarıyla zayıfıda şişmanıda kanlısıda kansızıda üşüyebiliyor. bunda başka bi kıstas olması lazım bıktım artık kışın ayaklı gardolap gibi gezmekten. hatta eve giden yolumun üstünde karanlık bir yer var kışın şikayet ederdim yolda biri çıksa başıma bela olsa yardım gelene kadar olan olur diye. annem sağolsun beni rahatlatmıstı: "kızım kışın dert etme sen yazdan kork. çünkü lahana gibi kat kat giyiniyosun adam tecavuz etmeye kalksa seni soyana kadar zaten yardım gelir..."
Ben hep üşüyorumbenim eşimde öyle çok üşür yazın o sıcaklarda bile bunalmaz ancak ısındım der:90: evimiz sıcak olduğu halde kışın yorganı başına çeker ve şapka takar tahlileride normal çıkıyor anlamadım gitti onu gördükçe bana sıkıntı geliyor:26:
Ben de öyleyim acaba bu bir hastalık mıBende aynı dertten müzdaribim sanırım dolaşım bozukluğu kaynaklı.Ellerim ayaklarım kışın hiç ısınmaz.Burnumun ucu üşür donmada ilk buralardan başlar malum.Dolaşım bozukluğu ile ilgili siz de ihmal etmeyin