kısa zamandaki tecrübelerim paylaşmak istedim

missbon

En güzel duam.. Şükür sebebim.. Canım kızım
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.081
1.064
arkadaşlar bugün sanırım düşük yada kimyasal gebelik geçirdim kanamam oldu hcg çok az yükseldi drum iyi bişi diil dedi zaten oanda kanamam oldu az bi pıhtı geldi dicem şu
biliyorum çok heyecanlı bir süreç kalmayı düşünenler ve kalamayanlar için bende 2 senelik evliyim eşimle ayrı yerlerdeyiz memurum atandım annemlerleyim sadece 3 gün görüştük ve çok istedik annemlerin yanında daha rahat geçer bu süreç dedik eşim gelip gidiodu o 3 gün yumurtlama günümdü baya istedik sonra tabi aynı şeyler hep araştır 5 gün kala beta hcg ölçtürdüm hastanede çıkmadı özelde çıktı millete hamile olduğumu söledim falan o moda giriosun ister istemez ama gebelik testinde çıkmadı tabi sonuçadet 1 gün gecikti beta ancak 32 olmuş zaten baktırmasam anlamazdım adet oldum der geçerdim şuan iğrenç bi psikoloji hem eşim yanımda diil hem çok erken hayallerim yıkıldı ....
neyse uzatmıyım arkadaşlar bence adet gününüz geçmeden test yaptırmayın bekleyin zaten bu kadınların çoğunda görülüyormuş boşuna hayal kırıklığına uğramayın ve sakın stres yapmayın bu olayı aklınızdan çıkarın stres herşeye zarar ilişkide bile düşünmeyin çoğu arkadaşım eşinde problem vardı yada kendinde artık olmayacak dediler bıraktılar ozaman oldu kendinizi sıkmayın rahat olun allah kararlamıştır nede olsa ne yapsak boş zaten bebeklerini kaybeden anneleri okudum ve ağladım benimki bişi diil dedim hayat devam ediyor ve bebiş için sağlıklı ruh hali şart sizde öle yapın stres yok çevreye kulak asmayın baştan bunları içinizde yaşayın pozitif olun hayatı akışına bırakın .........bende öyle yapmaya çalışıcam :1rolleyes:

Tesekkürelr paylasim icin, insallah birgün bebisi aliriz kucagimiza...

arkadaşlar bugün sanırım düşük yada kimyasal gebelik geçirdim kanamam oldu hcg çok az yükseldi drum iyi bişi diil dedi zaten oanda kanamam oldu az bi pıhtı geldi dicem şu
biliyorum çok heyecanlı bir süreç kalmayı düşünenler ve kalamayanlar için bende 2 senelik evliyim eşimle ayrı yerlerdeyiz memurum atandım annemlerleyim sadece 3 gün görüştük ve çok istedik annemlerin yanında daha rahat geçer bu süreç dedik eşim gelip gidiodu o 3 gün yumurtlama günümdü baya istedik sonra tabi aynı şeyler hep araştır 5 gün kala beta hcg ölçtürdüm hastanede çıkmadı özelde çıktı millete hamile olduğumu söledim falan o moda giriosun ister istemez ama gebelik testinde çıkmadı tabi sonuçadet 1 gün gecikti beta ancak 32 olmuş zaten baktırmasam anlamazdım adet oldum der geçerdim şuan iğrenç bi psikoloji hem eşim yanımda diil hem çok erken hayallerim yıkıldı ....
neyse uzatmıyım arkadaşlar bence adet gününüz geçmeden test yaptırmayın bekleyin zaten bu kadınların çoğunda görülüyormuş boşuna hayal kırıklığına uğramayın ve sakın stres yapmayın bu olayı aklınızdan çıkarın stres herşeye zarar ilişkide bile düşünmeyin çoğu arkadaşım eşinde problem vardı yada kendinde artık olmayacak dediler bıraktılar ozaman oldu kendinizi sıkmayın rahat olun allah kararlamıştır nede olsa ne yapsak boş zaten bebeklerini kaybeden anneleri okudum ve ağladım benimki bişi diil dedim hayat devam ediyor ve bebiş için sağlıklı ruh hali şart sizde öle yapın stres yok çevreye kulak asmayın baştan bunları içinizde yaşayın pozitif olun hayatı akışına bırakın .........bende öyle yapmaya çalışıcam :1rolleyes:

sana sonuna kadar katılıorum arkadaşım... belirti melirti dinlemicm bende... geçen ay rçektirdiğim rahim filmi yüzünden bu ay yumurtlama dönemimde saçma sapan belirtiler yaşadım.. ve çok kaptırdım kendimi.. sonuç hayal kırıklığı..

hamile kalmanın en belirgin özelliğini söyliyimmi? adetinin 3 güden fazla gecikmesi... oda şayet hiç şaşmayan bir adetin varsa... yok kirpiğin kıvrılmış, yok göğüslerin ağrımış.. yok kasıkların bilmem ne olmuş... hikaye bunlar...

diyeceğim o ki: kendinizi dinlemeyin... çalışmalara son sürat devam edin... :eek: adet döneminiz geçerse o zaman bir takım belirtiler arayın.. yoksa korkarım topluca aklımızı kaçırıcaz... kaydirigubbakcemile3

bencede o belirtilerin hiç birini yaşamadan anlamadan hamile kalanlar var arkadaş hamile kalmış 3 ay geçmiş düzensizdir yine die anlamamış sonra test alıo testtede çıkmıo düşünün ama kanda çıkmış 3 ayda düşünün ama öle çok belirgin herkeste belirti olsa oda anlardı sanırım o yüzden akışına bırakmalı herşeyiiii

ama tabi burda paylaşmak güzel yinede insanlar birbirini tanımasada çok samimi birşekilde empati kurup sizleri dinliyor bu çok güzel herkesle paylamadağınız şeyleri burda paylaşıyoruzz

ben de aynı fikirdeyim tamamen akışına bırakmak gerekiyo...bence de en az 1 hafta beklemeli insan...

Kızlar bu arada benım vajınamdam hava gıbı bıŞıler gelıo aĞrımda Çok yok anlamadım bu ıŞten bıŞı bı hamıle kalalım dedık neler ÖĞrenıozz :) hayallah ...

Canım!Allah sana o duyguyu tekrar yaşatsın inşallah...

şurada okuduklarımı yada yazdıklarımı kocama anlatsam beni kadın doktoru yerine deli doktoruna götürür kesin... :bbo:

X