• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisa Tirnaklari Guzel Gostermek Icin

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
kızlar ben tırnak uzatamıyorum çünkü parmaklarım çok uzun azcıkta uzatsam çok kötü duruyo ne yapmalıyım ellerimi güzel göstermek için? kısa tırnaklara hangi renk ojeler gider?

koyu renkler hoş duryo bordo, koyu kırmızı falan. tabi benim düşüncem. senin zevkine uyarmı bilmem.

benimde parmaklarım uzundur ve tırnak yapımda lale oval ne deniyorsa işte bende açık renkleri tercih ediyorum canım daha doğal duruyor o zaman..
sıkma canınııı bizim uzun parmaklarımıza piyanist eli deniyor :).

tırnaklarını küt şekilde törpülersen baktığında kare gibi görünüyor olursa bordo,vişne çürüğü,kırmızı,rakı beyazı renkler çok yakısıyor ;)

Kırmızı cok yakısır kırmızı tırnak herkese her kıyafette herseyde asiL durur hihoyyyt

evet kırmızı bencede her tırnağa yakışıyor, benim tırnakların üstten üsten kırılıyor uzatamıyorum kısa tırnakta pek hoşuma gitmiyor aslında ama kırmızı sürünce hoşuma gidiyor

zaten uzmanlarda koyu renk ojeleri kırmızı,bordo ..vs renkleri kısa küt tırnakta daha iyi durur diyolar.biraz uzun tırnaklarda da,oval törpülenen tırnaktada açık,pastel tonlar iyi duruyomuşş ve gerçekten öylee..ben buğday tenli olduğum için kışın kırmızı tonları, yazında açık tonları,frenchtarzı kullanmayı seviyorum ve çok güsell oluyoo..hihoyyyt:icecream:

Back