Arkadaşlar...
Size bir knu danışmak istiyorum. Saçlarım kısa ( Fransız modeli; küt arkadan kısa öne doğru uzanıyor ve omzumda bitiyor.) ben nasıl bir gelin saçı yaptırabilirim. Nette resim aradım kısa saçlı model için ama bulamadım. Fikirlerinizi bekliyorum bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:
ayshaa çok tatlısıın canım çok saol bende içleniodum walla çok sevindim. ben araştırıom başka eline geçen resim olursa eklersen sevinirim canım yaşasın k.k. :enbuyukkk:
kısa saça topuz oluyor hiç üzülme ve ayrıca sacına yeticek kadar çıtçıt takarlar tahmin ettiğinden daha güzel bir gelin olursun
bunun için hiç canını sıkma değmez...
düğün gününün güzel geçmesini istiyorsan böyle ufak tefek seyleri takmaman lazım cicişşş...
MUTLULUKLAR
ayshaa çok tatlısıın canım çok saol bende içleniodum walla çok sevindim. ben araştırıom başka eline geçen resim olursa eklersen sevinirim canım yaşasın k.k. :enbuyukkk:
ayy canlarımsınız yha :) cidden rahatladım. ya aslında saçları uzunca olsaydı düğünde açık bukleli byaptırmak istiodum üstüne de papatya tacı veya yıldız şeklinde bir toka takarım diye düşünüodum. ama kısmet olmadı bayanssulusmile
ayy canlarımsınız yha :) cidden rahatladım. ya aslında saçları uzunca olsaydı düğünde açık bukleli byaptırmak istiodum üstüne de papatya tacı veya yıldız şeklinde bir toka takarım diye düşünüodum. ama kısmet olmadı bayanssulusmile