• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı kısa saçlı gelin :'(

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
Arkadaşlar...
Size bir knu danışmak istiyorum. Saçlarım kısa ( Fransız modeli; küt arkadan kısa öne doğru uzanıyor ve omzumda bitiyor.) ben nasıl bir gelin saçı yaptırabilirim. Nette resim aradım kısa saçlı model için ama bulamadım. Fikirlerinizi bekliyorum bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

canimcim bak ben bikac tane resim ekliorum bence kisa olup da cok hos duran gelin basi modelleri varbayanssulusmile

gerci resimler biraz kucuk oldu ama buyuk eklemeyi bilmiorumbilmiyorumkismile

Eklentiler

• $birdcage4.jpg
    $birdcage4.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 161
  • $BridalHairStyleB.jpg
    $BridalHairStyleB.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 118
  • $images.jpg
    $images.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 127
  • $images1.jpg
    $images1.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 170
  • $img200812291334036.jpg
    $img200812291334036.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 115
ayshaa çok tatlısıın canım çok saol bende içleniodum walla çok sevindim. ben araştırıom başka eline geçen resim olursa eklersen sevinirim canım yaşasın k.k. :enbuyukkk:

tatlım kısa saca topuz daha kolay diyorlar..,
benim ablamında sacı kısaydı..topuz yaptılar..dert etme hallederler

kısa saça topuz oluyor hiç üzülme ve ayrıca sacına yeticek kadar çıtçıt takarlar tahmin ettiğinden daha güzel bir gelin olursun;)
bunun için hiç canını sıkma değmez...
düğün gününün güzel geçmesini istiyorsan böyle ufak tefek seyleri takmaman lazım cicişşş...
MUTLULUKLAR:nazar:

kesinlikle çıt çıt kullan istediğin her modelide rahatça yaptırabilirsin o zamanyerimseniben

ayshaa çok tatlısıın canım çok saol bende içleniodum walla çok sevindim. ben araştırıom başka eline geçen resim olursa eklersen sevinirim canım yaşasın k.k. :enbuyukkk:

ne demek canim yasasin kadin dayanismasizemuszemus

hic sikma canini o gecene kadar pozitif olursan o kadar guzel ve mutlu olursunbayanssulusmile

bikac model daha ekliorum fikrin olsunkaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $001_primary.jpg
    $001_primary.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $001_primary1.jpg
    $001_primary1.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 108
  • $004_primary.jpg
    $004_primary.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 371
  • $005_primary.jpg
    $005_primary.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 119
ayy canlarımsınız yha :) cidden rahatladım. ya aslında saçları uzunca olsaydı düğünde açık bukleli byaptırmak istiodum üstüne de papatya tacı veya yıldız şeklinde bir toka takarım diye düşünüodum. ama kısmet olmadı bayanssulusmile

ayy canlarımsınız yha :) cidden rahatladım. ya aslında saçları uzunca olsaydı düğünde açık bukleli byaptırmak istiodum üstüne de papatya tacı veya yıldız şeklinde bir toka takarım diye düşünüodum. ama kısmet olmadı bayanssulusmile

hiç sıkma canını şekerim benim de saçlarım kısa. çıt çıt alacağım. sorun çözülecekk
öptüm senii

Back