Saç Kesim Şekilleri Kısa saçlarım için

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Kızlar kısa saçlarım için günlük modeller arıyorum. Zarar gelmesin diye kesinlikle düzleştirici maşa kullanmıyorum.
Önerilerinizi bunu dikkate alarak sunarsanız sevinirim.Saçlarım düz,bob kesim. Maşa vb. yapmadan saçlarımı yıpratmadan nasıl dalgalandırabilirim saçlarımı?

banyodan sonra kafanı öne atıp,eline biraz saç köpüğü sıkarak saçlarını dipten tepeye doğru şekillendirebilirsin canım. gün boyu güzel durur

teşekkür ederim

bükmek derken nasıl tarif eder misin :26:

Tabii :) Banyodan çıkınca saçlarım ıslakken tarıyorum önce bi güzelce sonra kısım kısım alıyorum elime çok ince tutam alırsam çok kabarıyor çok kalın alınca da çabuk bozuluyo ikisinin arası bi miktar işte :) Alıyorum saçı kendi etrafında döndürüyorum sımsıkı sonra başımın tepesinde dişli tokayla tutturuyorum. Uçlarının değişik şekilde kıvrılmış olmamasına dikkat et yalnız düşleştirici kullanmıyormuşsun ve farklı kıvrılırsa kötü duruyor. Bi ortasına bi de ucuna tak yani bence tokayı. Bütün saçı böyle yapıp yatıyorum. Sabah da açıp tarıyorum. Tarağı birden daldırma ama saçına :) kısım kısım tara. Bi de eğer sabaha kdar kurumamış olursa yani nemli değil de ıslak kalmış olursa hiç uğraştığına değmez taradığın gibi bozulur

teşekkür ederim

bükmek derken nasıl tarif eder misin :26:

Tabii :) Banyodan çıkınca saçlarım ıslakken tarıyorum önce bi güzelce sonra kısım kısım alıyorum elime çok ince tutam alırsam çok kabarıyor çok kalın alınca da çabuk bozuluyo ikisinin arası bi miktar işte :) Alıyorum saçı kendi etrafında döndürüyorum sımsıkı sonra başımın tepesinde dişli tokayla tutturuyorum. Uçlarının değişik şekilde kıvrılmış olmamasına dikkat et yalnız düşleştirici kullanmıyormuşsun ve farklı kıvrılırsa kötü duruyor. Bi ortasına bi de ucuna tak yani bence tokayı. Bütün saçı böyle yapıp yatıyorum. Sabah da açıp tarıyorum. Tarağı birden daldırma ama saçına :) kısım kısım tara. Bi de eğer sabaha kdar kurumamış olursa yani nemli değil de ıslak kalmış olursa hiç uğraştığına değmez taradığın gibi bozulur

Ama saçın yapısına göre de fark eder.. Benim saçım dalgalıdır düzleştiriciyi fönü filan tutmaz yani. Bi arkadaşım denedi çok kabardı saçlarım dedi. Sürekli düzleştirici kullanan bşka bi Arkadaşm denedi onun saçları da hiç tutmamış msela..

Son düzenleme:

çok değişik ve kolay bi yöntemmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…