Saç Kesim Şekilleri Kısa saça değişik modeller

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar saçlarımı geçen hafta kısa kestim ama hep salık düz bırakmak istemiyorum
mesela bi düğün özel bişeylerde yapılabilecek modeller arıyorum
bu konuda baya becerikliyimdir ama kısa saça özel model hiç bulamadım bilmiyorum da
kuaföre gitmeyi sevmiyorum hiç nazik davranmıyorlar kendim yapmayı tercih ediyorum
bana verebileceğiniz öneriler var mı? hem bi çok kişi saçını kestirdi bu zamanlarda onlara da örnek olur :)
saçlarımın boyu da resimdeki gibi şuanda

kıs kanka benim de böyle bi konum vardı
hatta sen de foto eklemiştin bak bi hatırlarsın

sen kendi saçını çıtçıt yaptırıyorsun ya özel günlerde kullanabilirsin
ya da uçlar dalgalı filan çok hoş olur

aaa unutmuşum kankam bende de ne hafıza hee du bakiim hemen :))
çıtçıt yaptırcam evet ama 2 tane yer var
birinde çıtçıtçı bi yer ve gittim yapılışını gördüm bi tane ergen kıro erkek çocuğunu tıkmışlar bi odaya o da yapıyordu pek içime sinmedi orası çıtçıtın tanesi 10 tl dedi 1 günde yaparım dedi
bi de başka bi yere sordum orası aynı zamanda kuaför sanırım orta yaşlı kel bi adam vardı kuaför sanırım o da 15 tlye ben yapıyorum 2 saate yaparım dedi

ama aptal kafam çıtçıtları çok incelemedim hangisi iyi diye şimdi sağlam olsun ki teller düşmesin üstünden benim saçım olcak bu boru değil ya :))
hangisine yaptırsam bilemedim sence??

bi de ben 2-3 yıldır dökülen saçlarımı da hep biriktirdim onları da düzeltip ekleyip vermek istiyorum kanka ondan hemen veremiyorum aslında hazır evde oturuyorken bi yandan onları düzenlesem iyi olacak :))

Çok yakışmış en azından eskisinden farklı duruyo.
Bunu sevdim!

hey ne güzel herkes ilgilenmiş ebruli çok güzel olmuş saçların :)
bence dalgalı çok tatlı duruyor ama ısı kullanmak istemiyorum saçıma benim amacım uzatmak olduğu için kırılsın istemiyorum
ıslakken bigudiye sarıp sonra da ondan karışık topuz gibi yapmak geldi benim de aklıma güzel durabilir :)
yaparsam koyarım fotosunu.

bi de denizde kısa saç napılır ki toplanır heralde dimi :)

canım benim benimde saçlarım aynı boyda bende kısa saça düzleştiriciyle dalga yapamıyorum ama kalem ve düzleştirici ile yapılan bukle var dün ondan yaptım çok pratik onu deneyebilrsin ve çok kalıcı dün yaptım yattım uyudum bak bu saat oldu hala dalgalı saçlarım

Kizlar bu topik superrrrr tam benlik

Benimde saclarım kısa ve sade düz bırakmayı sevmiyorum. Degisiklik Herzaman iyidir.

Sacimi şekillendirdim de resmini çeker anlatırım fikir olur

benımde saclarım uzun ve kısaltmak ıstıyorummm eşim napıcamn ıyı böle dıyor ufff uzun kut ıstıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…