• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa kıLLarımı saRartmak isTiyorum. öneRileriniz? neyLe sararTayım. :S

temtem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
15
0
86
İzmir
Arkadaşlar bacaklarımı aldım fakat bazı kısa kısa kıllar kaldı ve haftasonu tatile gideceğiz o kılların görünmemesini istiyorum ve aklıma birşey geldi; Kıllarımı sarartmak. Fakat tüy sarartıcı bacaklarımda o kadar etkili olmuyor. Bildiğiniz başka sarartan bir şey varsa bilgilendirin ve de ne kadar bekleteceğimi vs. yazın. Hepinizi öpüyorum. Şimdiden teşekkürler.. :) :lepi::asigim:

oksijenli su dene canım.oksijenli suyu sarartılcak bölgeye sürüp güneşe çık.kısa sürede sarardığını gereceksin. çocukken çok yapardım :1:

hıımmm.. çok fazla durmuyon canım güneşte.balkona çıkıp çaktırmadan yarım saat durmak yeterli sararması için guclubacismile .neyse canım sen bilirsin. benim bundan başka bildiğim bi yöntem yok malesef. bilmiyorumkismile bilen birisi çıkar inşallah...

o zaman tüy sarartıcısı kullanmak zorundasın. ama tüyleri beslediğini söyleyen arkadaşlar var. istersen bi araştır

Kesinlikle saratıcı kullanma derim. kimyasal bi maddenin tüyleri uzatmasını mntıksız bularak başlamştm sarartmaya yalnzca 3 kere denedim ve tüyler eskiye göre daha uzun ve siyah çıkıyorlar. kesinlikle denememelisin...altınıda çizdim :):)

ben tüy sarartıcıyıı senelerdirr kollarıma kullanıyorum... ne bir uzama ne bir siyahlaşma sezemedim. çok memnunum. olmasam kullanmam zaten :)

daha erken gorseydim belki yardimci olurdum, ben sarartici kullaniyrm fakat uzama olmuyr, markasi "blond épil" ama tr'de varmi bilmiyrm.

benm bi arkadasım kollarındaki tuyleri saratmak içn kolayı surerdi kollarına sonrada gunese cıakrdı bayadır da yapıomus bole sarartıo dıodu yani

Back