- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 28
-
- Konu Sahibi kendimeinanamiyorum
Daha çok küçükler yavaş yavaş düzeliyor o sorun büyüdükçe.Benim oğlumun da uykuları çok sorunluydu 5. ayda eğitim verdim ama gündüz uykularının düzene girmesi 7.-8. Ayı buldu biraz zaman verin ve istikrarlı davranmaya devam edinHerkese selam 5 aylık ikiz bebeklerim var, ilk zamanlardan beri uzun uyuyan çocuklar değillerdi, uyku eğitimiyle beşiklerinde emzik vererek uyumayı öğrendiler ama gündüz uykuları asla uzamıyor. 30 dkya alarm koymuşlar gibi uyanıyor bazen daha bile erken. Uyanıklık sürelerine dikkat ediyorum, uyandıktan sonra geri uyutmaya da çalışıyorum ama faydası olmuyor. Böyle bir sorun yaşayanlar nasıl çözdüler
Bizimde 20dk dı 6aylıkken eğitim aldım maşallah düzene girdi uzadı uykularıHerkese selam 5 aylık ikiz bebeklerim var, ilk zamanlardan beri uzun uyuyan çocuklar değillerdi, uyku eğitimiyle beşiklerinde emzik vererek uyumayı öğrendiler ama gündüz uykuları asla uzamıyor. 30 dkya alarm koymuşlar gibi uyanıyor bazen daha bile erken. Uyanıklık sürelerine dikkat ediyorum, uyandıktan sonra geri uyutmaya da çalışıyorum ama faydası olmuyor. Böyle bir sorun yaşayanlar nasıl çözdüler
Bizde 5 aylıkken başladık eğitimd bi kaç günü kaldı uyumayı öğrendiler gece uyanmaları da azalarak devam ediyor ama gündüz uykularını bi türlü uzatamadık sizin nasıl uzadı acaba, geri uyutma mı yaptınız geri uyutma olayı normal uyutmadan daha sancılı geçiyor beni esas o yoruyor sanırımDaha çok küçükler yavaş yavaş düzeliyor o sorun büyüdükçe.Benim oğlumun da uykuları çok sorunluydu 5. ayda eğitim verdim ama gündüz uykularının düzene girmesi 7.-8. Ayı buldu biraz zaman verin ve istikrarlı davranmaya devam edin
haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum, Gündüz uykuları ne zaman uzadı acabaBizimde 20dk dı 6aylıkken eğitim aldım maşallah düzene girdi uzadı uykularıuyku çok öenmli ya kendimiz düzene sokamıyorsak yardım almalıyız bence.
Evet 45 dk boyunca geri uyutmaya uğraşıyordumBizde 5 aylıkken başladık eğitimd bi kaç günü kaldı uyumayı öğrendiler gece uyanmaları da azalarak devam ediyor ama gündüz uykularını bi türlü uzatamadık sizin nasıl uzadı acaba, geri uyutma mı yaptınız geri uyutma olayı normal uyutmadan daha sancılı geçiyor beni esas o yoruyor sanırım
Anladım işe yaramasına sevindim sizin adınıza peki arta arta mı ilerledi yoksa başlarda hiç artmadı sonra mı uzadıEvet 45 dk boyunca geri uyutmaya uğraşıyordum
evet oldukça yorucu ama onlar da dinlenemiyorlar böyle olunca ben de hiç bir şey yapamıyorum, ikiz olunca ayrı bir yoğunluk oluyorBence kabul edip yolunuza devam edin, ileride düzelecektir. Bebeğin uykusunu uzatmayı öğretmek falan, gerçekten insanı inanılmazzzz yıpratan ve beklenti içine sokan bir tavsiye.
Başlarda artmadı sizin gibiydik hatta danışmanı bunalttım neden olmuyor diye bir sorun mu var diyeAnladım işe yaramasına sevindim sizin adınıza peki arta arta mı ilerledi yoksa başlarda hiç artmadı sonra mı uzadı
Aynı şeyi yapıyorum ben de şuan eğitmeneBaşlarda artmadı sizin gibiydik hatta danışmanı bunalttım neden olmuyor diye bir sorun mu var diyeyavaş yavaş artacağını söyledi öyle oldu biraz zaman vermek lazım bazen birden olmuyor
1,5-2 saat arası uyumaya başladı hatta bazen kendim uyandırıyordumAynı şeyi yapıyorum ben de şuan eğitmeneinşallah artar hızla bizim de ne kadar uyuyordu arttığında
Allahım bal damlıyor ağzınızdan1,5-2 saat arası uyumaya başladı hatta bazen kendim uyandırıyordum
İnşallah bizimkiler de uzamaya başlar teşekkür ederim yanıtınızaBence bu bi süreç 5 aylıkken bnmki de öyleydi 6. Aydan itibaren uzadı
Dürterek uyandırmak malesef çok az bebekte işe yararmış. Bizde 8-9 aylıkken uyanınca geri uyutarak ve karnını doyurup kısa sürede uyutarak uzadı. Karanlık ortamdan çıkmazdım. Büyüdükçe de düzelir diye düşünüyorum.Herkese selam 5 aylık ikiz bebeklerim var, ilk zamanlardan beri uzun uyuyan çocuklar değillerdi, uyku eğitimiyle beşiklerinde emzik vererek uyumayı öğrendiler ama gündüz uykuları asla uzamıyor. 30 dkya alarm koymuşlar gibi uyanıyor bazen daha bile erken. Uyanıklık sürelerine dikkat ediyorum, uyandıktan sonra geri uyutmaya da çalışıyorum ama faydası olmuyor. Böyle bir sorun yaşayanlar nasıl çözdüler