Kısa bir süre için hoşçakalın

Allegra

Rüya'm gerçek oldu :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
758
14
Kızlar,

Öncelikle hepinize çok teşekkürler... Buradaki güzel sıcacık samimi sohbetler, paylaşılan sevinçler, üzüntülü sıkıntılı zamanlarda verdiğiniz destek, herşey benim için öyle değerli ki...

Bende haberler kötü. Ya da belki böylesi daha iyi ama şu an bunu kavrayamıyorum. Dün gece ağrı ve kasılmalarla kanamam çoğaldı (tüm ilaç ve diğer önlemlere rağmen), zaten ordan bir sorun olduğunu anlamıştım. Bugün gittik, kanama devam ediyor bir yandan, adam baktı kese aynı boyutta kalp atışı falan da yok. Kanamam başladığı için 2 gün süre verdi vücudun atar belki dedi Cuma tekrar gidicem kürtaj durumunu netleştirmek için. Önce çok üzüldüm kimselerle konuşmak istemedim çok kötü oldum ama şimdi toparlandım, düşünüyorum da sağlıksız olmasındansa ya da hamileliğin daha ileriki dönemlerinde kaybetmektense böylesi daha iyi oldu... Hayırlısı buymuş... Az önce de koca bir parça düşürdüm ağrılar eşliğinde, umarım herşey bitmiştir ve kürtaja gerek kalmaz...

Gerçekten çok zor birşeymiş, insan nasıl da alışıyor birkaç haftada bir parçan oluveriyor. Günlük tutmaya başlamıştım, eve gelir gelmez ortadan kaldırdım yırttım attım. Gözümün önünde çok canımı acıtıyordu. Herşeyden uzaklaşmak istiyorum bir süreliğine...

Umarım böyle birşey kimselerin başına gelmez, çok yıpratıcı ve üzücüydü yaşadıklarım. Şimdi doktorumun da tavsiyesiyle 2 ay ara vereceğiz, korunacağız. Bu dönemde ben de kendimi toparlamak için buralara pek gelmeyeceğim, kafamı dağıtıp bu işleri hiç düşünmeden 2 ay geçireceğim. Sonra tekrar aranızdayım, ama bir süreliğine ara vermem uzak kalmam gerekecek sanırım... Beni anlayacağınıza eminim, hep anladınız. Her şey için hepinize çok çok teşekkürler... Allah sizlere herşeyin en iyisini nasip etsin inşallah... Kalın sağlıcakla, öpüyorum hepinizi.

Kısa bir süre için hoşçakalın...

canımmmm çok üzgünüm :KK43: Rabbim sabır versin...aynı şeyleri bir önceki gebeliğimde ben de yaşadım ve seni okadar iyi anlıyorum ki...ALLAH VERDı ALLAH ALDI...Rabbim sana yine bebek versin ve sağlıklı sıhhatli eylesin....
çok geçmiş olsun....

çok üzüldüm ama biliyoruzki herşey Allah'tan.hakkında hayırlısı olsun canım.kendine tanıdığın bu zaman diliminde bol bol dinlen, kafanı toparla canım..en kısa zamanda seni aramızda görmek dileği ile..sevgiler

canım , çok geçmiş olsun hayırl olanı nasib etsin Rabbim bu da bizim sabır sınavımız inşallah

Rabbim tekrar nasib eder...

Geçmiş olsun...

Canım çok geçmiş olsun.inan yazdıklarını gözyaşları içinde okudum ama birşeyide biliyorumki canı verende Allah alanda ,Onun hikmetinden sual olunmaz.Seninde dediğin gibi belkide hayırlısı budur.Acını paylaşıyorum ve umarım Rabbim, hakkında hayırlısı neyse onu versin ve en güzelini versin inşallah

canım çok geçmiş olsun rabbim sabrını versin.inşallah sanada isteyen herkezede allahım sağlıklı bir evlat versin tez zamanda.

çok geçmiş olsun böyle bir durumda ne denir ki hangi sözcükler
teselli olur ki?? ama sen iyi ol ümidini kaybetme..
çok yakında yine aramıza dön ....
allahım sabirlar versin...

Bu durumda söylenecek söz bulunamıyor canım. Bebeklerimin kalbi durdu ve salı günü kürtaj oldum. Geçmiş olsun allah sabrını versin.....

bu bugun duydugum 2.haber :KK43: allah sabırlar versın arkadasım... allah ıstedıgın zaman sana da hayırlı bı evlat nasıp eder ınsallah... allah ın takdırınden sual olunmaz tabı ama butun tesellıler de anlamsız aslında... allah bı an once kotu gunlerını gerıde bırakman ıcın yardım etsın sana arkadasım...

canım, çok geçmiş olsun... hayatta yaşanılan herşeyin bir anlamı olduğuna inanıyorum. herşeyin hayırlısı olsun diye dua ederim hep, belkide senin için de hayırlı olan buydu tatlım. allah sabrını da verecektir inşallah. öpüyorum :1hug:

çok geçmiş olsun canım çok fazla diyecek bişey yok allah yarıdmcı ve yanında olsun.

özelden yazdığım cevap geldi mi bilmiyorum siteyi kullanmayı pek bilmiyorum da.burdan da tekrar geçmiş olsun demek istedim.kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz inşallah canım.

canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlık versin dağıt kafanı kendine iyi bak.

Kızlar,

Öncelikle hepinize çok teşekkürler... Buradaki güzel sıcacık samimi sohbetler, paylaşılan sevinçler, üzüntülü sıkıntılı zamanlarda verdiğiniz destek, herşey benim için öyle değerli ki...

Bende haberler kötü. Ya da belki böylesi daha iyi ama şu an bunu kavrayamıyorum. Dün gece ağrı ve kasılmalarla kanamam çoğaldı (tüm ilaç ve diğer önlemlere rağmen), zaten ordan bir sorun olduğunu anlamıştım. Bugün gittik, kanama devam ediyor bir yandan, adam baktı kese aynı boyutta kalp atışı falan da yok. Kanamam başladığı için 2 gün süre verdi vücudun atar belki dedi Cuma tekrar gidicem kürtaj durumunu netleştirmek için. Önce çok üzüldüm kimselerle konuşmak istemedim çok kötü oldum ama şimdi toparlandım, düşünüyorum da sağlıksız olmasındansa ya da hamileliğin daha ileriki dönemlerinde kaybetmektense böylesi daha iyi oldu... Hayırlısı buymuş... Az önce de koca bir parça düşürdüm ağrılar eşliğinde, umarım herşey bitmiştir ve kürtaja gerek kalmaz...

Gerçekten çok zor birşeymiş, insan nasıl da alışıyor birkaç haftada bir parçan oluveriyor. Günlük tutmaya başlamıştım, eve gelir gelmez ortadan kaldırdım yırttım attım. Gözümün önünde çok canımı acıtıyordu. Herşeyden uzaklaşmak istiyorum bir süreliğine...

Umarım böyle birşey kimselerin başına gelmez, çok yıpratıcı ve üzücüydü yaşadıklarım. Şimdi doktorumun da tavsiyesiyle 2 ay ara vereceğiz, korunacağız. Bu dönemde ben de kendimi toparlamak için buralara pek gelmeyeceğim, kafamı dağıtıp bu işleri hiç düşünmeden 2 ay geçireceğim. Sonra tekrar aranızdayım, ama bir süreliğine ara vermem uzak kalmam gerekecek sanırım... Beni anlayacağınıza eminim, hep anladınız. Her şey için hepinize çok çok teşekkürler... Allah sizlere herşeyin en iyisini nasip etsin inşallah... Kalın sağlıcakla, öpüyorum hepinizi.

Kısa bir süre için hoşçakalın...

canım boş gebelikmiş senin yaşadığın dimi. bana da ilk başta öle demişledi boş ise düşer zaten demişlerdi. içinde bebek olmuyor.. yalancı gebelik yani...ama iyiki kendisi düşmüş .. arkadaşa da kalp atışı olmayınca boş deyip almışlardı.. daha sonra kürtajdan sonra galiba dolu imiş falan demiş doktor... bir de onları düşün...hayatı mahfolmuştu kızın...ben de o yüzden inatla beklemiştim çoğu doktor hemen alıverme taraftarı nedense....geçmiş olsun. dediğin gibi insan hemen alışıveriyor...daha yolun başında iken bile.. diğer bir arkadaşım da özürlü çıkmıştı 2 kez bebeğini 6 aylıkken hep almışlardı. ve 3. süne normal özürü yok dediler doğurdu sağlıklı şimdi.. onları düşün ve teselli bul diye yazıyorum...duygularını anlıyorum ..

canım çok geçmiş olsun rabbim en yakın zamnda sana mucizeni tekrar yaşatır inşallah canım rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

X