anladım canım. hepsi 29 ediyor. hesap no iletir misin özelden.Fiyatlar dediğim gibi en uygun halinde zaten Canım. Çanta için söylediğim fiyattan anlaşılıyor. 14 tl sütyenler 10 tl çanta 5 tl de bady.
özelden yazıyorumanladım canım. hepsi 29 ediyor. hesap no iletir misin özelden.
Canım takas düşünmüyorumTakas dusunuyormuaun cnm acaba dusunursen ürünlerine göz at
Nike takım satıldımı acaba maraştayım son fiyat ne olur deformesi varmıBeyaz saten pijama takımı da eşofman takimi da large beden.40 Beden. Eşofman takimi orjinal nike 40 tl. Saten pijama takımı 30tl.kullanilmamis
Nike takım satılmadi. Bir kere giyil di sadece.30tlye verecem bugünNike takım satıldımı acaba maraştayım son fiyat ne olur deformesi varmı
Lacivert beyaz kapri kollu takımla beraber 40 verebilirim 40 beden pijama Takım'ı dimiNike takım satılmadi. Bir kere giyil di sadece.30tlye verecem bugün
Evet canım 40 beden.ozelden yazıyorumLacivert beyaz kapri kollu takımla beraber 40 verebilirim 40 beden pijama Takım'ı dimi
Ne yaptınız Nike TK ne oldu birde lacivert kapri pijama TK yazdım cevap vermedinizNike takım satılmadi. Bir kere giyil di sadece.30tlye verecem bugün
Daha önce almak isteyen kişiden henüz cvp alamadım.Ne yaptınız Nike TK ne oldu birde lacivert kapri pijama TK yazdım cevap vermediniz