Large beden.yenidir.2 defa giyil di. Sadece 1 kez yikandi. 40 tl ye verecem.yuksek bir fiyata alındı.canım nike eşofman takımının bedeni ve fiyatı nedir
Başka resim ekleyemeyecem malesef.canım ürün orjinal midir? detaylı resim atabilirmisin
Başka resim ekleyemeyecem malesef.
Canım eşofman hediye geldi.icerisinde nike mağaza si değişim kartı vardı. Ürünün orjinal olduğunu düşünüyorum. .Fiyatı orjinal olmayan eşofmanlarim gibi fiyat verdim zaten.canım ürün orjinal midir? detaylı resim atabilirmisin
Sağol canım. Bedeni uyarsa şüphe etmene hiç gerek yok.sifir diyebilirim ürün için.canım bende zaten sürekli senden alışveriş yapan bir insanım.. şayet beğenirsem almak istemiştim, ancak detaylı resim görmeden de almak istemiyorum...
Canım 7 tl olan beyaz satıldı. Mor ve siyah olanlar 7 tl.yeni eklediğim sıfır beyaz sütyen 10 tl.Cansncım, 7 tl dediğin sütyen hangisi?
Anladım canım. O zaman ben mor ve siyahı alsam. Yanına da çanta ve Tişört. Uygun birşey Söyler misin canım?Canım 7 tl olan beyaz satıldı. Mor ve siyah olanlar 7 tl.yeni eklediğim sıfır beyaz sütyen 10 tl.
Fiyatlar dediğim gibi en uygun halinde zaten Canım. Çanta için söylediğim fiyattan anlaşılıyor. 14 tl sütyenler 10 tl çanta 5 tl de bady.Anladım canım. O zaman ben mor ve siyahı alsam. Yanına da çanta ve Tişört. Uygun birşey Söyler misin canım?