- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Sağol canım sana daGünaydın hepinize mutlu pazarlar.
Yazık toline :)))Evet
Çabuk geldi çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sana daGünaydın hepinize mutlu pazarlar.
Yazık toline :)))Evet
Çabuk geldi çok şükür
Bibiskremversem kaza geçirmiş.Evet
Çabuk geldi çok şükür
Açıklamıycaklarmı canım buradan?Süpriz
Elime ulaşınca resmini çekip koyarım
İyiyim canım çok sağolMerhaba, nasılsın canım
Şimdi yeni kategori anketine baktım geldim kurabiyeler önde hala
Bayram kısa sürdüSağol canım sana da
Yazık toline :)))
Ne olmuşBibiskremversem kaza geçirmiş.
Yok canım açıklanmıyor hediye sahibi resim çekip konuya ekliyor.Pinko'da hediyesi gelince resim çeksin eklesinAçıklamıycaklarmı canım buradan?
Açıklarlar herhalde bilmiyorum ki, ilk defa gizliAçıklamıycaklarmı canım buradan?
trafik kazası, ayağı kırılmış, baksana profilineİyiyim canım çok sağol
Evet yeni kategorimiz kurabiyeler bu gece anket kapanıyor.
Bayram kısa sürdü
Ne olmuş
A a a a a bilmiyordum hiççç...bende geceyi bekliyordum sabırsızlıkla...Yok canım açıklanmıyor hediye sahibi resim çekip konuya ekliyor.Pinko'da hediyesi gelince resim çeksin eklesin
Yok canım hediye sürprizHer kategoride farklı olabiliyor.Açıklarlar herhalde bilmiyorum ki, ilk defa gizli
trafik kazası, ayağı kırılmış, baksana profiline
Yok canım açıklama hiç yapılmıyor.Bir ara sponsorumuz vardı onda hediyeler belliydiA a a a a bilmiyordum hiççç...bende geceyi bekliyordum sabırsızlıkla...
Hmm ben açıklarına denk geldim sanırım, neyse az kaldı öğreniriz hep beraber :))Yok canım hediye sürprizHer kategoride farklı olabiliyor.
Sen gelince çekip bize gösterirsin
Baktım canım
Bir tek tatil açıklandı 1 kategoride başka açıklanan hiç olmadı canımHmm ben açıklarına denk geldim sanırım, neyse az kaldı öğreniriz hep beraber :))
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. İnşallah kötü birşey yoktur.Bibiskremversem kaza geçirmiş.
Et yemeklerin de de mutfak eşyası denmişti sanki, açık açık bu denmedi de tüyo vardıBir tek tatil açıklandı 1 kategoride başka açıklanan hiç olmadı canım
Sağol canım, ayağında kırık varmış. En kısa sürede atlatır inşallahÇok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. İnşallah kötü birşey yoktur.
Aynı tarz olacak canımEt yemeklerin de de mutfak eşyası denmişti sanki, açık açık bu denmedi de tüyo vardı
Yalnız mısın bugünAynı tarz olacak canım
Evet eşim işte ben de temizlik yapıyorum bakıp kaçacağımYalnız mısın bugün
İnşallah canım. Rabbim beterinden saklasın.Sağol canım, ayağında kırık varmış. En kısa sürede atlatır inşallah
Geçmiş olsun dileklerimizi ilet tatlım,çok geçmiş olsunSağol canım, ayağında kırık varmış. En kısa sürede atlatır inşallah
Sağol Canım iletirim tabiGeçmiş olsun dileklerimizi ilet tatlım,çok geçmiş olsun