- Konu Sahibi ogretmenim
-
Canım benim de bebeğim kış bebeği, geçen kış bu resmini eklemiş olduğun gibi bir torba tulum kullandık. Çok rahat ettik. Kolları yok ama daha kolay hareket etti bizimki, uzun kollu tulum giydirip yatırdım, bizim ev de kaloriferli ama merkezi olduğu için gece kapanıyor ve ev soğuyordu. Bu bizim kurtarıcımız oldu. Hem üstünü açma derdi de yok, ben çok memnun kaldım, bu sene de 12-18 aylık yine bu tip bir uyku tulumu kullanmayı düşünüyorum...
Benim bebeğimde kış bebeği olacak. Ancak evimiz 24 saat kesintisiz kaloriferli diye ben tulum almayı düşünmedim. Tulum yerine bebişime anneannesi portbebe olabilen battaniye aldı. Patikleri ve bereside var çok şeker.
benim oğluma da acil lazım.yorgan, battaniye ya da örtü ne bulursa yüzünü kapatıyo ya da yorganın altına giriyo öylece bekliyo oyun sanıyor ama kaç kere mosmor yakaladım nefessiz kalmış Allah korusun.burada sordum 2 yaşından küçük tulum bulamazsınız dedilerfisfisfis netten bakarım artık
Bizimkinin içinde kısa kollu body, üstünde de uzun kollu ayaklı tulum oluyordu canım, hiç üşümedi bu şekilde. Oğlum zaten üzerinde battaniye tutmadı geceleri hiç, hemen ayaklarıyla itiyordu ayakucuna. Sen yine kontrol edersin gece üşüyor mu diye, ama bu torba tulumlar ısıyı da muhafaza ediyor. Bu internet sitesinde torba uyku tulumlarından satıyorlar, ev ısısı ve bebeklerin nasıl giydirilmesi gerektiği de yazıyor. ıstersen bir göz at canım...
Uyku Tulumu
CANIM BENıM KZIM haziran doğumlu kışa 5-6aylık olacak,
şuan sürekli üstünü açıyor izde uyku tulumu aldık bunun pembesini sipariş verdik,
dün geldi çokkk güzel
bende kış için uyku tulumu düşünüyorum benim kızm 6 aylık havalar soğuyanakadar 8 aylık filan olur
haraketli yatağında dönerek uykuya dalıyor böyle torba gibi olanların içinde rahat olamaz gibi geldi normal tulum gibi olanı almayı düşünüyordum ama şimdi kararsız kaldım ama çok haraketli ya uyurken
bunun içinde durmaz ki
Benim kızımda geçen kış 8 aylıktı albimini marka normal kollu tulum aldık. Çok memnun kalmıştım yumuşacık kışın yorgana gerek kalmadı. Bu sene 1,5 yaşında ama yine almayı düşünüyorum. Uyku tulumuyla yatmadığı gece hemen burnu tıkanık birde hapşurmaya başlıyordu. Uyku tulumunu herkese tavsiye ederim.
Benim bebeğimde kış bebeği olacak. Ancak evimiz 24 saat kesintisiz kaloriferli diye ben tulum almayı düşünmedim. Tulum yerine bebişime anneannesi portbebe olabilen battaniye aldı. Patikleri ve bereside var çok şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?