merhabalar arkadaşlar,
kullananlar fayda görüyor anlaşılan. yalnız ne şekilde bi etki görüyorsunuz ben pek anlamadım. benim kirpikler çok uzun, uzatmak istemiyorum, dolgunlaşsınlar istiyorum, daha siyah görünsünler istiyorum, rimelden kurtulayım istiyorum.
şimdi sizin uyguladığınız bu karışım yalnızca uzatıyor mu yoksa dolgunluk da veriyor mu?
yok canım bi işe yaramadı, o açık renk kirpikler için ideal hatta çok iyi birşey. benimkiler siyah, yalnızca yeterince dolgun değil. yeri gelmişken söyliyim, ben swiss o par'ı sürme olarak kullanıyorum:) çok güzel oluyo. kirpiklerin altına eski bi eyeliner yardımıyla inceden sürüyorum, 5 dakka bekliyip yıkıyorum, 4-5 gün çıkmıyo:)
en yakın zamanda bu karışıma başlıycam, sonuçları bildiririm.
arkadaslar ben bunu yıllardır kullanıyorum ve cok faydasını gördüm.sürmek ve uzun süre korumak için önerim su ben öyle yapıyorum çünkü.bitmiş rimeli şişesiyle birlikte yıkayıp şırınga yardımıyla badem ve hint yağını şişeye koyuyorum hem saklaması hemde kullanması kolay oluyo
susam yagı kullanıyorum .ıse yarıyo dıyebılırım yanı rımel surdugum zaman kırpıkleım cok guzel duruyo eskıden durmazdı
pahalımı hint yağıı arkadaşlar ya nerden bulcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?