- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.332
- 248
Bende kirpikler kas sac gibi değil uzamaz diye biliyordum bayagi sktm canimi ama sayenizde boşa can sktgmi ogrenmis oldum)
uzuyolar canım tabiki merak etme...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kirpikler kas sac gibi değil uzamaz diye biliyordum bayagi sktm canimi ama sayenizde boşa can sktgmi ogrenmis oldum)
geçmiş olsun
bende badem yagı ve yanında vazelin önerecegim
gecmis olsun badem yagı kirpik uzatıyor diye biliyorum bir dene istersen
Ağlamaktan mi?. Hic duymamistim ağlamaktan kiprik mi yanarmis ki..
Çok tesekkur ederim canim benim yakirpiklerimi kesmeye elim gitmez simdi kalbim dayanamaz
)
Geçmiş olsun canımm ucuz atlatmışsın daha kötü şeyler olabilirdi üzme kendini bu kadar
Benimki düzeldiyse seninki kesin düzelir kuzum..
Kuaför takma kirpiğimi takarken tırnak yapıştırıcısıyla karıştırmıştı aceleden(bildiğin japon yapıştırıcısı)kirpik göz kapağıma hatta gözüm birbirine yapışmıştı operasyonla almışlardı kazıdılar yani baya baya neşterle sağ gözümde kirpik ve deri namına bişey yoktu 2 3 ay sonra kaşlarıma değmeye başlamıştı tekrar ben depresyona fln girmiştim yani gözümü kaybedebilirdim lens olmasaydı beterin beteri var güzelim üzülme uzar tekrar geçmiş olsun![]()
Off off o nasil bir kuaformus oyleee... vallahi asil siz ucuz atlatmissiniz gecmis olsun..insanin aklinin ucundan gecmez yasadiginiz sey ...neyse ki düzelmiş çok şükür... Ben kendime bile çok kizdim o kuaförü bogardim herhalde..
Halime sukredeyim ben en iyisitesekkur ederim dilekleriniz için...
kirpiklerim uzun uzundu diyorsun ya, bence kimin gozu kaldıysa nazar degmiş![]()
kesip kesmeme senin kararın ama uçları yıpranmış oldugu icin saglıksız olmaz mı? aynı kırılmış sac ucları gibi...
kestikce daha hızlı uzuyor ya. hem de tel yıpranıp kopmuyor.
sen bir araştır ona gore kesmeyi bir düsün bence![]()
Canım hiç bozma moralini.
Bende kirpiklerimi ocakta yakmıştım sigaramı yakayım derken. Uçları beyaz ve küt küt duruyordu. Rimel süreyim dedim iyice kötü duruyordu falan. Kaşlarım da yanmıştı. Kısa sürede düzeldi, hiç merak etme düzelir... Geçmiş olsun.
Sigara yakayım derken aynısı gelmişti başıma, bir de ergen halimle...
Bizimkiler bir geldi eve benim kaş kirpik bembeyaz
Neyse hiçbir şey sürmedim, hiçbir şey de yapmadım...
Kısa sürede düzeldiler hemen, merak etme![]()
Ben de küçükken bir kirpiğimin uçlarını kesmiştim düzgün olsun diye
ama cidden şuan biri diğerinden daha düzgün hafif kesin uzar![]()
Kestiginiz yer mi daha düzgün diğeri mi? Birde uzunluk olarak aynilar mi iki tarafta ona gore kesme işlemi de yapacagim uclari beyaz beyaz cnku
kestiğim kirpiğim daha düzgün ve uzunlukları eşit. keşke diğerini de kesseydim
aynı hizada kesin uçlarından badem yagı da kullanabilirsiniz![]()