kirpiklerimi yaktim:((

Çocukken evimiz sobalıydı. Abimle itişirken son itişi pek acı oldu. Yüzüm sobaya yapıştı. Sadece kirpiklerim ve kaşlarım değil tüm yüzüm yandı. Yüzüm sobanın üzerinde kaldı daha doğrusu :) Kirpikler evet uzadı yeniden.
Aradan bir iki yıl geçti. Aynı sobanın içine annem çakmağını düşürdü. Patlamasın diye kolunu sokup alacaktı ki kolu yanmasın diye onu itip dur bir bakayım dememle çakmak yüzüme patladı. Bingo! Kirpik, kaş ve yüz komple yandı. Ve evet yine uzadılar.

Sonra sobasız eve terfi ettik. İlk işim sobayı tekmeleyip yok etmek oldu. İntikamımı aldım. Lakin soba ah etmiş olmalı ki ocağın gazının uzun süredir açık olduğunu fark etmediğim için çakmağı yaktım ve bom! Yüzüm yine yandı :) Kirpikleri söylememe gerek var mı? Nihayetinde yine uzadı.

Kirpiklerimin evrim süreci bir iki haftaydı. Korkmayınız bir iki hafta içinde eski hallerine geri dönerler. Hatta ben çocukken "la madem bu kirpikler bu kadar çabuk uzuyor yanmıyorken neden kaşlarımı aşacak kadar uzamıyorlar?" diye sorgulayıp delirmiştim. O gün bugündür deliyim. Kirpikler hala sağlam.

Yazinizi okurken gulmeden edemedim benden de talihsizmissiniz ;)) inşallah kalici bir sorun yaratmamistir size ...

Uzadiklarina çok sevindim bakimlarla daha çabuk toparlar inşallah...

Geçmiş olsun. Yanık yerleri ucundan hafıfce makasla kes. Her gün tatlı badem yağı sur. Yalnız tatlı olacak unutma. Acı badem yağı yakar sakın ha

O kesme isi bir zor geliyor gozume sormayin ya düşünürken bile zorlaniyorum:/

Tatil badem dediğimiz iyi olmuş ben bakmadan atar cantaya gelirsin kesin;) çok tesekkur ederim..

geçmiş olsun canım...
kaş kirpik bölümünde cok guzel bakım uygulayanlar var ama o yaglar göz kurulugu yapabiliyormuş bilgin olsun...
fakat kut kalmayacagını dusunuyorum cunku senin gibi olan bir arkadasım vardı onunkiler uzadı.
ucları beyaz kalmasın diye kesmişti ama kıl ucu kalın kaldı önce. sonra o da uzadıkca inceldi.

merak etmeyin uzar kız kardeşiminkide sobanın poflamasıyla yanmıştı o kadar uzunduki kiprikleri acıyla ellerini gözüne tutunca birbirine yapıştı çok kötü olmuştu ama uzadı eskisi gibi çok güzeller :)

merak etmeyin uzar kız kardeşiminkide sobanın poflamasıyla yanmıştı o kadar uzunduki kiprikleri acıyla ellerini gözüne tutunca birbirine yapıştı çok kötü olmuştu ama uzadı eskisi gibi çok güzeller :)

Kesti mi peki yanan kisimlari yoksa öyle birakti da duzeldi mi? Birde gozyasi döktüm bir ton meğer uzar mis;) İçime serin serin sular serpti herkes ;)

Yazinizi okurken gulmeden edemedim benden de talihsizmissiniz ;)) inşallah kalici bir sorun yaratmamistir size ...

Uzadiklarina çok sevindim bakimlarla daha çabuk toparlar inşallah...

Yok doktorların tüm garabet yorumları ve iddialarına rağmen bir iz kalmadı şükür. Belli belirsiz bir leke sadece. Nişanım o benim. Bir gün cıa ajanları kötü adamı nakavt ettiğim olay yerinde inceleme yaparken şanım dolaşacak dillerde. Yüzü lekeli kız diye bahsedecekler benden. O günler gelecek! Ben dedim olacak!

Diyeceğim odur ki, sonraki yıllarda anlatmalık olay çıkmış size işte. Kirpik dediğin nedir, yandıkça uzuyor mübarek. Bence hiç kesip yağlamayın. Hiçbir şey yapmayınca da uzuyor onlar.

Kesti mi peki yanan kisimlari yoksa öyle birakti da duzeldi mi? Birde gozyasi döktüm bir ton meğer uzar mis;) İçime serin serin sular serpti herkes ;)

yanlış hatırlamıyosam kesmiştik çünkü uçları yumak yumak olmuştu o şekilde uzaması imkansız olması lazım kestik galiba uzun zaman önceydi çok gülmüştük ama :)

Yok doktorların tüm garabet yorumları ve iddialarına rağmen bir iz kalmadı şükür. Belli belirsiz bir leke sadece. Nişanım o benim. Bir gün cıa ajanları kötü adamı nakavt ettiğim olay yerinde inceleme yaparken şanım dolaşacak dillerde. Yüzü lekeli kız diye bahsedecekler benden. O günler gelecek! Ben dedim olacak!

Diyeceğim odur ki, sonraki yıllarda anlatmalık olay çıkmış size işte. Kirpik dediğin nedir, yandıkça uzuyor mübarek. Bence hiç kesip yağlamayın. Hiçbir şey yapmayınca da uzuyor onlar.

Maşallah sansliymissiniz vallahi dikkat edin bari bundan sonra nolur nolmaz;)

Ben kirpik uzamaz sanirdim burasi sayesinde öğrenmiş oldum;)

benim annem birkaç yıl önce sobayı yakarken kirpiklerini yakmıştı.ama merak etmeyin.şimdi annemin kirpikleri uzun uzun maşallah.sizinkide uzar.biraz sabır gerekiyor.:34:

Back
X