kirpiklerimi yaktim:((

hannesli

Desert Rose
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
5.848
9.870
178
Buradaki dertlerin yaninda bu hiç kalir biliyorum ama basina gelmiş birinin bosver duzelir demesine ihtiyacim var

Bugün ocagin anlayamadigim şekilde poflamasiyla kirpiklerimn uclari yandi.. Sol taraf çok az ama sağ taraf bildiğiniz boyu kisalmis..uclari beyaz beyaz kaldi birde...

Sacim yansa bu kadar uzulmezdim.

Tekrar ayni uzunluğa gelir ve duzelir mi bilen var mi? Oldukça uzundu kirpiklerim boyle kut kalir mi

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım...
kaş kirpik bölümünde cok guzel bakım uygulayanlar var ama o yaglar göz kurulugu yapabiliyormuş bilgin olsun...
fakat kut kalmayacagını dusunuyorum cunku senin gibi olan bir arkadasım vardı onunkiler uzadı.
ucları beyaz kalmasın diye kesmişti ama kıl ucu kalın kaldı önce. sonra o da uzadıkca inceldi.

Merhaba hannesli hanım ,

Endişelenmeyin , kirpikleriniz yeniden uzayacak. Bu dönemde kirpikleriniz uzayana kadar biraz gözünüze batabilir. Arzu ederseniz badem yağı sürebilirsiniz.

Sağlıcakla kalın

bu hemen hemen bir sürü insanı başına gelmiştir sanırım. özellikle de sigara kullanıyorsa.
Ben küçükken annem evde yokken ocağı yakarken baya bir ateşe yakınmışım o da parlamış nasıl olduysa aynaya baktığım zaman bütün kaş kirpik ön saçlar yüzümün bir kısmı yanmıştı. Hastane doktor falan derken hepsi dökülmüştü. Allahtan ani bir parlama olmuş da yanık oluşmamıştı. hepsi kısa zamanda geri çıkmıştı.

gecmis olsun badem yagı kirpik uzatıyor diye biliyorum bir dene istersen

benim bi arkadaşımda yapmıştı aynısını...1 aya düzelir aynı uzunluğada gelir canım merak etme..zaten kaş ve kirpikler sürekli döklür kendini yeniler biz farketmeden..canını sıkma.istersen eczanelerde kaş kirpik besleyiciler var onlarla bakım da yapabilirsin ama strese girme çünkü tekrar çıkarlar..

Ben daha uzun olsun diye kirpiklerini kesmiş bi insaım hangi akla delilğe ve caserete hizmet bilmem kestim ve uzadılar.
İstersen yanık uclarından hafifçe kes düzgünce uzasınlar

Canım benim kuzenimin 18 yasında kirpikleri,kasları yanmıştı.Sobayı yakmak için egildi,soba alev alınca hic kirpigi ve kası kalmamıştı....
Düşün artık yani bir bayanda ne kas ne kirpik 18 yaslarda olan biri için ne kadar zor.......
Neyse uzatmayayım.Biz boş ve temiz rimel şisesi ayarlayıp içine badem yagı,bugday yagı koyup kirpiklerine hergün sürmüştük.1 ay sonunda eskisinden uzun ve daha gür kirpikleri ve kasları vardı.Kas için sonra cok sıkıntı cekti ama yogun ve gür oldugundan.
Sende dener misin bilmem ama cok işe yarıyor.

yanık yerlerin azıcık uçlarından kesmeniz lazım o beyazlıklar gidene kadar kesin. Kısa zamanda çıkıcaktır, ek olarak badem yapı sürebilirsiniz. Geçmiş olsun. allah korumuş

Gelir canım.
Benimde ağlamaktan yanmıştı kirpiklerim şaka gibi
Sonra badem yağı kirpik güçlendiriciler falan kullandım şuan iyidir kirpiklerim maşALLAH
Ciddi uzunda değil ama kısada değil makyaj yaptığımda gözlerimi hoş göstericek kadar iyi

Çok tesekkur ederim canim benim ya kirpiklerimi kesmeye elim gitmez simdi kalbim dayanamaz)

Merhaba hannesli hanım ,

Endişelenmeyin , kirpikleriniz yeniden uzayacak. Bu dönemde kirpikleriniz uzayana kadar biraz gözünüze batabilir. Arzu ederseniz badem yağı sürebilirsiniz.

Sağlıcakla kalın

Yarin hemen bir hint yagi badem yagu alacagim şimdilik zeytinyagi surdum tesekkur ederim ya içim rahatladi aglayip duruyordum

TEkorumuak;3400girtbu hemen hemen bir sürü insanı başına gelmiştir sanırım. özellikle de sigara kullanıyorsa.
Ben küçükken annem evde yokken ocağı yakarken baya bir ateşe yakınmışım o da parlamış nasıl olduysa aynaya baktığım zaman bütün kaş kirpik ön saçlar yüzümün bir kısmı yanmıştı. Hastane doktor falan derken hepsi dökülmüştü. Allahtan ani bir parlama olmuş da yanık oluşmamıştı. hepsi kısa zamanda geri çıkmıştı.[/QUOTE]

Allah korumus sizi de... Daha fazlasi olmamis...

Benim birde uclari gitti sadece ben kiprikler tekrar cikmaz saniyordum uzulmustum ama boşa skmisim canimi...

Cok tesekkur ederim...

Buğday yagi duymamistim..hic kalmamış kasi uzattiysa alacagim mutalaka badem yagi zaten alacaktim bunu da ekledim

İnanılmaz mutlu ettiniz ya beni tesekkur ederim

yanık yerler azıcık uçlarından kesmeniz lazım o beyazlıklar gidene kadar kesin. Kısa zamanda çıkıcaktır, ek olarak badem yapı sürebilirsiniz. Geçmiş olsun. allah korumuş

Çok tesekkur ederim hem dilekleriniz hem yorumunz icin.. Kesmesem olmaz mi ya elim gitmez vallahi (

Ağlamaktan mi?. Hic duymamistim ağlamaktan kiprik mi yanarmis ki..

Bende kirpikler kas sac gibi değil uzamaz diye biliyordum bayagi sktm canimi ama sayenizde boşa can sktgmi ogrenmis oldum)

Ben daha uzun olsun diye kirpiklerini kesmiş bi insaım hangi akla delilğe ve caserete hizmet bilmem kestim ve uzadılar.
İstersen yanık uclarından hafifçe kes düzgünce uzasınlar

Maşallah iyi cesaret varmis)) galiba kesemeyecegim az uzasnlar belki öyle kalbim dayanmaz yoksa

Buğday yagi duymamistim..hic kalmamış kasi uzattiysa alacagim mutalaka badem yagi zaten alacaktim bunu da ekledim

İnanılmaz mutlu ettiniz ya beni tesekkur ederim

Rica ederim canım.İnşallah sende fayda görürsün...Üzme tatlı canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…