- Konu Sahibi gulsah_gulsah
-
Ayy ne güzel anlatmışsın be canım, ben de rimel sürer sonra temizlemeye üşenirim sırf bu yüzden de sürmüyorum zaten ama benim kirpiklerim de kısa, evde badem yağı ve hint yağını (yarım gün temizlemeye uğraştığım :) rimel kutusunun içine başarıyla koydum ve 1 defa sürdüm, şimdi devam etmek için ilham gelmesini bekliyorum. Beyaz tenliyim, kaşlarım da ince, daha gür çıksın istiyorum, umarım ona da faydası olur.
lensmakyaj.com 'da lumigan diye bir ilaç vardı ama tehlikeliymiş, kullanınca kirpikler uzuyor ama karaciğer hastası ya da göz tansiyonu sahibi olabiliyorsunuz.
önce
Eki Görüntüle 584869
sonra
Eki Görüntüle 584867
Yine de kullanmamalı.
benim size önerim kendimde denedim ...hac hurması var ya illla hac hurması şart değil marketten de alabilirsiniz...hurmayı yedikten sonra içindeki çekirdeği alıp akşam yatarken kirpiklerinize kalem çeker gibi sürün...çekirdeğin üzerinde hurmadan kalan kalıntılar kirpikleri besler ve uzama sağlar...kimileride hurma çekirdeği yakılarak göze sürülürse de olur der ...hurmanın aynı zamanda gözleri kuvvetlendirir ve parlatır. Hurma A vitamini ihtiva ettiğinden hurma yiyenlerde özellikle gece körlüğü ve diğer göz zaafiyetleri olmaz. İkinci dünya savaşında gece hücumu yapacak olan Amerikan pilotlarına hedeflerini daha net görebilmeleri için hurma yedirmişlerdir. Göz sinirlerini kuvvetlendirici özelliği vardır. Çok çok yendiği takdir de her şeyin çoğunun zararlı olduğu gibi hurma da göze zarar verebilir.
:)ne demek canım..Benimde kaşlar seyrek bi kaslarıma sürmedim badem yagıyla hint yagını ama etkisini göstereceğine eminim..Benim kirpikler önceden kısalık bi yana seyrekti şuan Maşallah gürler günlük sür sonra peceteyle biraz sil zaten kalan kısım besliyor kirpiğini gözüne kactıgı zaman sürmez olaydım dediği oluyor insanın silmekte fayda var :)
merhabalar
benim alt kirpiklerim yok denecek kadar azdı üstlerimde orta uzunlukta ama seyrek
bende 15 gündür hint badem ve saf zeytinyağı karışımımdan sürüyorum
ilk zamanlar gündüzleri sürerdim fakat gözüme kaçırsamda kaçırmasamda açıp kapatırken yanma olurdu
artık gece yatmadan 1 saat önce sürüp 1 saatin sonunda gülsuyu döktüğüm pamukla siliyor yatıyorum sabah kalkığımda ne bulanıklık ne yanma ne şişlik
uzun araştırmalarım ve okuduğum makaleler sonucunda en doğru yöntemi bulmaya çalıştım yaptığınız karışımın kesinlikle 1 saat kalması yeterliymiş arkadaşlar ve nemini koruması içinde gülsuyuyla silmek önemliymiş
sonuçlarına gelince karışıma başlamadan önce çektiğim fotoyla şuanki halini karşılaştırdım alt kirpiklerin gürleşmiş dedi eşim
üstlerde pek anlaşılacak birşey yoktu ama dün rimel sürdüm tek katta kendini gösterdi kirpiklerim
daha kullanmaya devam ediyorum sonuçlarını yazarım
herkese uzun kirpikler :116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?