Her banyodan sonra rimel ucuna benzeyen fırçalar var ; bu fırçalarla kirpiklerinizi kıvırarak tarayın.. Fön çeker gibi biraz bekleyin kıvırırken. Zamanla kirpiklerinizdeki farkı göreceksiniz.
Arkadaslar bugune dek anlatilan badem yagi vs masallari tamamen hikaye. Mavala adli ürünün double lash kirpik uzaticisini deneyin. inandırmak cok zor olacak basta cunku bende kullanana dek inanmamıstım kasınıza kirpiginize sadece yatmadan once temizlikten sonra sureceksiniz alt kirpikleriniz bile uzayacak kalınlasacak ve belirginlesecek. Bizzat denedim ve 2 aydır kullanıp bıraktım simdi herkes takma kirpik takıyorum sanıyor:)
iyide acı ve tatlı badem yağı diye ayrılıyor tatlısını kullanıorm ben
badem yağı hikaye diyen arkadaşa katılmıorm benim kirpiklerim dolgunlaştı
hatta benim kullanma amacım kirpik makasyla kopardığım yerin çıkması içindi çıktı vala 1 aydır kullanıorm
bu gibi bitkisel ürünleri kullanırken en az 8 hafta sabırla denemelisinz hepsi için söylüyorum çünkü adı üstünde bitkisel... ilaç deilki hemen onarsın gözümede kaçmıyor ilk günler acemydm bol bol sürerdm sadece bulanık görüosn o da hemen uyuduğum için sorun olmuyordu nettede araştrdm sadece bulank görme olur ilk 5 dk göze kaçnca yazıyordu
Bdem yağının acı ve tatlı diye ayrıldığını bilen biliyor zaten ben tatlı kullandığım halde gözüme kaçınca yakıyor isteyen kullansın tabi ben uyarıyım de gerisi beni ilgilendirmez
belki bilmeyende varsa söyleym dedm olabilir yani
neyse bende sonuc aldığımı belrtmek istemiştim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?