Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar.kirpiklerinizi uzatmak için kozmetik ürünlerine boşuna para vermeyin bence.daha ucuz ve yan etkisi olmayan bi yöntem biliyorum.parmak büyüklüğünde küçük bi şişenin içine şişenin yarısından az kısmına hint yağı kalan kısmınada bademyağı koyun ikisini karıştırın ve her gece yatmadan önce kulak çüpü oluyoya pamuklu onlarla kirpiklerinize bu yağ karışından sürün göze kaçırmadan.bunu her gece tekrarlayın işinize yaradağını göreceksiniz.umarım faydam dokunur.
kizlar umrann87 hakli...ben talika lipicolis denedim ve artdeconun denedim mavalada ayni sey ama hic bir ise yaramiyo !sirf paraniz eksiliyo..bana en iyi yarayan hint yagi hem ucuz hemde cok cok etkili gercekten sürekli atlamadan uygularsan her gece faydasini görürsün .kirpiklerim cok yipranmisti dökülmüstü azaldi kisaldi rimel kullanamiyodum cok cirkin duruyodu..hint yagi kullandim ve 1hafta icinde cok güzel oldu devam ediyorum sizede tavsiye ederim..ama su kozmetik kirpik uzatan (sözde uzatan) ürünlerinden pek fayad görmezsiniz... ben bos rimel kutusuna koydum hint yagini azcikti badem yagi ekledim fircasiyla cok rahat kasimada kirpigimede uygulayabiliyorum..ama bolca sicak suyla bos rimel kutusu ve fircasini yikayin..
arkadaşlar kirpiklerin uzaması için mavala adlı bir ürün varmış kirpikleri 30 günde görünür şekilde uzatıyomuş.almayı düşünüyorum aranızda kullanan varmı?
Hint yağı işe yarıyor demekki...Bende geçenlerde saba tümere konuk olan bi kadının formülünü deneyecem bakalım işe yarayacak mı...Formül şöyle: 1er çay kaşığı hint yağı, kakao yağı, fındık yağı, zeytinyağı...düzenli kullanılınca faydası oluyormuş...Bu yağları aktardan mı almak lazım eczaneden mi kızlar? Hangisinden almak daha güveniir olur?kizlar umrann87 hakli...ben talika lipicolis denedim ve artdeconun denedim mavalada ayni sey ama hic bir ise yaramiyo !sirf paraniz eksiliyo..bana en iyi yarayan hint yagi hem ucuz hemde cok cok etkili gercekten sürekli atlamadan uygularsan her gece faydasini görürsün .kirpiklerim cok yipranmisti dökülmüstü azaldi kisaldi rimel kullanamiyodum cok cirkin duruyodu..hint yagi kullandim ve 1hafta icinde cok güzel oldu devam ediyorum sizede tavsiye ederim..ama su kozmetik kirpik uzatan (sözde uzatan) ürünlerinden pek fayad görmezsiniz... ben bos rimel kutusuna koydum hint yagini azcikti badem yagi ekledim fircasiyla cok rahat kasimada kirpigimede uygulayabiliyorum..ama bolca sicak suyla bos rimel kutusu ve fircasini yikayin..
kizlar umrann87 hakli...ben talika lipicolis denedim ve artdeconun denedim mavalada ayni sey ama hic bir ise yaramiyo !sirf paraniz eksiliyo..bana en iyi yarayan hint yagi hem ucuz hemde cok cok etkili gercekten sürekli atlamadan uygularsan her gece faydasini görürsün .kirpiklerim cok yipranmisti dökülmüstü azaldi kisaldi rimel kullanamiyodum cok cirkin duruyodu..hint yagi kullandim ve 1hafta icinde cok güzel oldu devam ediyorum sizede tavsiye ederim..ama su kozmetik kirpik uzatan (sözde uzatan) ürünlerinden pek fayad görmezsiniz... ben bos rimel kutusuna koydum hint yagini azcikti badem yagi ekledim fircasiyla cok rahat kasimada kirpigimede uygulayabiliyorum..ama bolca sicak suyla bos rimel kutusu ve fircasini yikayin..
eeosenin bir yan etkisi var mı acaba