Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
çocukluğumdan beri annemler kirpiklerime badem yağı sürüyor kirpiklerim neredeyse alnıma dokunacak durumda. rimel sürünce her yerime bulaşıyor bu yüzden. dolayısıyla uzun kirpikleri sevmesem de öneriyorum size de badem yağını

bende hint yağını ve badem yagını karıştırp gece yatmadan kulak çöpü ile hem kaşlarıma hem kirpiklerime süryorum düzenli olarak çok işe yaradı kaşlarım hem gürleşti hem uzadı kirpiklerimde de gözle görülür etki oldu rimel sürünce upuzun görünüyor keşke daha önce bu bilgileri öğrenip uygulasaymışım

İki gündür gece gündüz hint yağı ve bağdem yağı karışımını sürüyorum kaşıma gözüme
Ay bir de öyle büyüteçli aynada inceleyip duruyorum uzadı mı çoğaldı mı diye..
Off amaaaannçok mu aceleciyim neee.

cnm ıkı gun cok cok az ben ıkı haftadır suruyorum gozle gorulur altta da ustte de uzama oldu bayagı rımelle ocok kolay surebılıyorum kıvrılıyo hemen :) ayrıca hınt yagı kırpıklerımı cogalttı da :) acele etmeyın kızlar bı ıkı hafta duzenlı surun

önceden badem yağı kullanıyordum
kulak temizleme çöplerini badem yağına batırıp kirpik diplerime uyguluyordum..
sonra aktara gittim kirpik bakımı için yağ gördüm e vitamini 10 lira bişiydi. şeffaf rimel kutusunda bi yağ..
denemek için aldım..
çok düzenli kullanmasamda gece yatmadan sürüyorum gerçekden kirkiplerim uzadı ve sıklaştı
tavsiye ederimm..

cnm bı yag demıssın kutuda yazıyo mu hangı yaglar var

cnm bı yag demıssın kutuda yazıyo mu hangı yaglar var

yağı alalı 5 ay oldu kutusunu atmışım bulamadım.. üstünde ne yazıyodu marka varmıydı hiç hatırlamıyorum e vitamini idi..
sadece aktarda kirpik için o vardı bide ayrı kaş için vardı yine rimel kutusunda aktara uğruyunca bakıp yazıcam adını

anladım cnm tesekkurler

lumigan'ı duydunuz mu hiç bilmiyorum .. ama ben çok araştırdım ...

bugune kadar badem yağını her akşam makyajımı sildikten sonra iyice temizleyebilmek için cubuk yardımıyla gözümün cevresini silerdim ... badem yagı sayesinde kirpiklerim oldukca uzadı hakkını vermek lazım ...
ama lumıgan kirpikleri inanılmaz uzatıyor ve hatta kıvırıyor ...
aslına bakarsanız tehlikeli bişeymiş neticede göz tansıyonu olan hastalar için veriliyormuş ve göz damladığı zaman zararında oldukca buyukmuş .....
ben 4 gundur dikkatli bir şekilde gözüme kacırmamaya özen göstererek sürüyorum ve bir zararınıda görmedim ...
kirpiğimin bi kaç teli kıvrılmaya başladı :)
hala tedirginim ama kullanıyorum :):)

offf bu lumıngan çok cezbediyor beniii :)

arkadaslar ben uzun zamandır hınt yagı kullanıyorum kırpıklerım ıcın cok da memnun kaldım ıstedıgım kadar uzattı Allah a sukur hala da kullanıyorum ama gurlestırmedı benım kas kırpık seyrektır beyaz tenlıyım ondsan sanırım bıraz da acık renklıdır hem rengını koyulastırmak hem de gurlestırmek ıstıyorum artık ne yapmalıyım ???

kızlar bende badem yağı aldım kaşlarım için kirpiklerim uzun ama gür değil kirpiklerime de sürücem 2 hafta sonra sonucu yazarım

Yav badem yağı ne kadder iğrenç kokuyor. İğğğğğğğğ.Banyodan sonra tüm vücuda sürdüm 1-2 kere ama kokusuna dayanamadım yav. Midem kalkıyor resmen.

canım badem yağı kıllandırır vücuduna sürmemelisin bence aman diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…