- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.561
yaa arkadaşlarr ben kirpik uzatmak için her yolu denedim.. hint yağı, badem yağı, hazır satılan kirpik yağları(şöyle bir tarafı rimel gibi bir tarafı da stick gibi olanlardan) hiç bişeyin faydası yok.. aktar yılan yağı sür güçlenir dedi ama hep fos çıkınca yaptıklarım güvenemedim.. ne yapmalı ki acaba?
Kirpikleri uzatmak için
1 bardak suyu kaynatın.
1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı (1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın.
Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın.
Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün.Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.
Kirpikleri gürleştirmek için
Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.
arkadslar oncelıkle ben de yenı katıldım bu arada aranıza hosgeldım .) bu arada ben de bı haftadır hınt yagı kullanıyorum kırpıkden cok kaslarımı gurlestırdı kırpıklerımde henuz faydasını goremedım kırpıkler kaslardan hassas oldugu ıcın mı kı acep
Bu yazılanların hepsi boş benim kirpiklerim stresten tamamen dökülmüştü ne yaptıysam çıkmadı sonra duydum ve yılan yağı aldım 1 haftada çıkrdı ve yaklaşık 1 ay da uzattı bu aralar yine başladım dökülme var yine hemen çıkmış deneyin mutlaka....
susam yağı çok etkili
ya cnm ben de duydum bu yılan yagını bence herkesın bunyesı farklı oldugu ıcın kımene yılan kımıne hınt kımıne badem yagı ıı gelıyo bende kendıme bı ay bıctım bı ay boyunca surcem bu hınt yagını bakım olmazsa busefer yılan yagı alırım onu da denerı bı ay ole gıtcek .) bakalım benım bunyeye hangısı ıı gelıyo artı cnm ya bole bı haftada cıktı demısssın ya enreresan degıl mı be ınanamıyorum bole seylerı duyunca ımrenmıyorum da degıl hanı .) bana hıc bole bısey olmadı vala .(
öncelikle rimel şeklinde dedigim tatlım yani içinde rimel yok, rimel kapında içinde güçlü yaglar varmış kiprik için,:daha denemedim yani gidip almadım ama böyle söylüyolar DD yılan yağı konusunada gelince ben saç dökülmem için yılan yağı kullanmıştım..pek bi faydasını görmemiştim..tek faydası saçımı inanılmaz derece uzattğıydı DD o yüzden kirpiktede aynı etkiyi gösterebilir DDDbilemiyorum yani D
Kızlaaar ben de aldım sonunda.. Hint yağı ve tatlı bağdem yağını karıştırdım ve eski rimelimi boşaltıp içine koydum. Rimel kutusunu da temizleyene kadar ne lavabo kaldı ne banyo. temizle temizle bitmiyor içindeki boya. Kaynatmak bir nebze de olsa işe yaradı. Dün başladım kaşıma kirpiğime sürmeyeGelişmeleri paylaşıcaam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?