Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
vallahi bende hint yağı kullandım 1hafta kadar sanki uzama belirtileri başlamıştı ama devamını getirmedim tabi aaaaaa şimdi pişman oldum vallahi başlıyorum hemen benimda hassas bir cilt yapım var peki gürleşme oldumu....

iclal31 nasil sürüyorsun badem yagini pamuklami yoksa bos rimel kutusunami koydun ?

canım pamukla gözçevremde dahil birlikte sürdüm ama gündüzleri sürme göz çevrende belki leke yapabilir önlem olsun diye akşamları sür inan çok güzel sonuçlar alırsın ama öle 1 haftada değil 1 ay dene sonra göreceksin farkı

1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı hint yağı
1 diş sarımsak

Bir kavanozun içine kesilen sarımsak
ve yağlar konulup, bekletiliyor.
12 saat kadar bekletebilirsiniz.
Günde 1 defa kaşlarınıza yedirerek uygulayabilirsiniz.
Bir kulak çubuğuyla da göze kaçırmadan kirpiklerinize sürebilirsiniz.

Buarada şampuanın içine katılan çamterebentin
hem şampuanın kendi yapısını bozuyor
hem de cilt yapınız kuru değilse yağlanma yapabiliyor.
En güzeli bu yağları bakım kürü şeklinde uygulayıp saçtan daha sonra temizlemek
Ve buarada hindistancevizi yağı saçlar için çok iyidir.
Buğday yağı da saçları yumuşatır.

Saçlarınızı yağdan arındırırken aklınızda olsun
Saçlarınızı ıslatmadan bolca şampuan ya da sabun (ne kullanıyorsanız)
sürüp saça iyice yedirin sonra ıslatın.
Direk ıslatınca yağ her zaman suyu emiyor
ve çıkartması uzun zaman alıyor.
Aklınızda Olsun.
Bolca Sevgiler!!
Güzel ışıl ışıl bakımlar....

arkadaşlar benim kirpiklerim kısa ve düz . uzatıp gürleşmesii için ne yapabilirim önerileri ollan varmı? birde ben rimel aldım veiici bos cıktı nerdeyse onnnun icine badem yağı koydm ma onuda hergn kullanamıyorm sadece makyaj yaparken.lütfen yardım edinn

loreal kirpik serumu öneririm türkiyede yok ama aldırıp getirtebilirseniz çok güzel bir ürün ben çok memnun kaldım
inanmadıgım halde yeni kirpikler çıktı bende

ya benim kirpiklerim eskiden çok gür ve uzundu nazar mı deydi bilmiyorum artık çok seyrek kaldılar eski kirpiklerimi geri istiorummm

arkadaşlar şimdi şampuan olan kür
badem ve hint yağının karışımı.. nasıl kullancam lütfen yönlendirim.. saçlarım çok berbat evlenincce ne olcak die düşünüyodum:S

annem bana bi kür yapardı saçlarıma bakım için. susam yağı, badem yağı karışımı bide z.yağı sanırım. bone takardı kafama bide:)) yarım saat falan beklerdim.. sonra sıkıldım onu bıraktım. daha doğrusu annemsiz yapamadım:)) ama şimdi tekrar annemin yanındayım başlıcam yapmaya..

buarada yılan şampuanıda gayet iyi. duştayken normal bi şampuan gibi sürüyosunuz saçlarınıza, ama sakın gözlere gelmesin.. ardından kendi şampuanınızı kullanıyosunuz.. arkadaşlarım çok parlak ve gür olduğunu söyledir yaptıktan snra. ( ama tabikii kimseye bişi demiyodum) ... bide bişi sorucam çok yıkamak saçlarıda uzatıyo dimi. özellikle bu yaz aylarında bol bol suyun altında uzarlar inşşş:)))

Son düzenleme:
kirpiklerinizi kesin! çok ciddiyim. ben geçen seneye kadar kirpiklerim çok az ve kısa diye yaqkınırdım hep. sonra bir arkadaşımdan duydum. kirpiklerimi uçlarından küçük makasla kestim. uçlarından dediysem nerdeyse ortasından. bi anda kısacık kaldılar ama 1-2 hafta içinde eskisinden çok daha uzun ve dolgundular. yani hazır yaz tatili evde miskin miskin otururuken yapılabilecek bir şey aman işe okula giderken yapayım demeyein dalga konusu olursunuz sonrasında da kirpik uçlarınız inceldikçe belli etmeyecek şekilde az az kesebilir daha kalın çıkmalarını sağlayabilirsiniz. denendi onaylandı:87:

Badem yağını biLiyordum da hint yağını yeni öğrendim kirpikLerimLe bir sorunum yok asLında KaşLarıma kadar geLirler ama daha uzun oLmasında sakınca yoktur herhaLde teşekkürLer biLgiLer için arkadaşLar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…