Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:

hint yağını duydum ben fakat ,bir süresi varmış onun. ne az ne çok bekletcekmişsin yoksa dökermiş var olanlarda gitmesin yanii

bütün sayfaları okuyamadım öneren varmı bilmiyorum
ben geçen sene sürekli dökülen kirpiklerime kendimce çözüm buldum ve iki arkadaş kafa kafaya verip deneyelim dedik :13:
kirpiklerimizi uçlarından kestik
sonra yılan yağı ve badem yağını aynı oranlarda bir şişede karıştırdık aradada da saçları uzatmak için kullanılan yağlardan sürdük
bir ay sonra inanılmaz gür ve uzun oldu kirpiklerimiz
sabah yılan ve badem yağı karışımını akşamda diğer yağı sürdük,bitmiş rimel fırçası ideal bu iş için
umarım sizde uzun kirpiklerinize kavuşursunuz
kirpik kesmek cesaret istiyor ama biz sadece uçlarından biraz aldığımızdan okulda kimse farketmedi

Bende bu akşam hint yağı ve badem yağı karışımını kirpik ve kaşıma uygulamaya başladım. Kirpiğime sürerken gözüme kaçtı ve epey bir acıdı internette araşırdım acaba bir zararı oldu mu gözüme diye, sadece gözü yakar, dikkatli kullanılması gerek diye bir yazı buldum:18: Bundan sonra daha dikkatli sürerim.. 15 günde faydası görülüyormuş, deneyip göreceğiz :26:

bende sadece badem yağını kullanıyorum ..kirpiklerim seyrekti hele alt kirpiğm yok denecek kadardı.ama badem yağı çok işe yaradı.hatta kullandığm şampuanımın içinede 1 çay kaşığı atıyorum.çalkalıyorum ve öyle kullanıyorum.bitmiş rimelimi atmadım.sıcak suyla temizce yıkadım.ve içine badem yağını doldurdum.aynı rimel sürer gibi kullanıyorum wala yağı..oraya buraya bulaşmıyor.sende böle yap arkadaşım gözün yanmaz

Teşekkür ederim tavsiyen için, bu aksam senin dediğin gibi deneyeceğim

Son düzenleme:
saçlarım içn hazırladığım yağ karışımını kirpiklerimede sürmeye başladım hergün elimde ayna kontrol ediyorum uzadımı gürleştimi diyee etrafımdakilerin söylediğine göre farklılaşmaya başlamış daha dolgun diyolar bakalım azimle devam edicemm

Kızlar haftada bir kirpiklerinize zeytinyağı sürün. Ama önce zeytinyağını kısık ateşte 30 saniye kadar tutun. Soğuyunca kirpiklerinize sürün. Bunu haftada bir uygulayın... 1 ayda 1 mm uzadığını fark edeceksiniz...

Denenmiştir

kızlar sarımsağı saç gürleştirmek için kullanmıyor muyuz kokusunu engellesek badem ve hint yağının karışımına koysak belki kirpiklerimiz daha gür olur olmaz mı

aylardır yapmadıgım üşenmekten yapmadığım daha doğrusu..:2: bu gun yapacagım inşallah badem hint yaglarını biten rımel kutusunun içini temızleyıp karıstırıp surecegım ne yapayım yahu oooof:26: umarım işe yarar kullananlar yorum yapsın fıkrımız olsun

ben onu yapmıştım hint yağıyla bitmek üzere olan rimelimi karıştırıp kullanmıştım ama hint yağını abartmışım sanırım, gözüme de geldi baya bulanıklanmıştı o an ama hemen geçti:) benim kadar abartmayın sakın:) ama uzunluk veriyor tabi gözle görülür şekilde yarı doğal yarı makyaj idare ediyor işte:) bir de bir ürün keçvettim hemn sizlerle paylaşmak istiyorum kirpik uzatma serumu hiç kullandınız mı mükemmel bir şey ben m2beaute kirpik uzatma serumu aldım eczaneden rimel biçiminde hemen kolaylıkla sürosunuz, ama rimel değil bu kirpiklerinizii doğal yolla uzatıyor ve dolgunluk sağlıyor, 8 haftada rimel süürlmüş gibi dolgun kirpiğini zoluyor benden söylemesi:) ya aslında gözleirmin resmini çekcektim de yollıcaktım size sonra utandım:) ahauahauauh:)

kızlar ben annemden istedim bunları fakat
sarımsak yerine sarımsak yağı
badem yağı yerine tatlı badem yağı
hint yağı yerine de hindistan cevizi yağı almış

bnları kullanabilir miyim ?faydası olur mu ?

hindistan ceviziyle hint yağı başka yağlar.. badem evet tatlı badem yağı diye geçiyo zaten.. sarımsak da olur.. ama hindistan cevizi yağı biraz asitli dikkatli ol, saçları falan kurutuyo mesela.. hakiki olması lazım böyle tereyağı gibi katı bişey.. bana srilankadan getirmişlerdi eritmek için benmari usulü ısıtıyoduk.. sıvı olanını gözüne kullanma derim..
lavantayı da öneriyorum kirpik uzatmak için, gerçi ben başlayalı daha çok olmadı ama, etkisi gerçekten farkedilcek kadar olursa yazarım buraya..

Son düzenleme:

fiyatı kaç o ürünün

ya arkadaşlar ben şmdi kirpiklerime tatlı badem yağı sürdüm
ama gözlerm bulanık görmeye başladı neden acaba :SS
bir zararı olurmu yaa

Arkadaşlar paylaşmak istedim güzel sonuçlar alınca haberdar etmek istedim troid sıkıntım sebebiyle cildim çok hassas olduğu için makyaj temizleme sütlerini bile kullanamadım bir dönem sonra sadece göz makyajı yaptığım için temizlemek zor oluyordu sonra badem yağıyla temizlemeye başladım sadece gözlerimi tabi rimelim suya karşı dayanıklı olduğu için iki kere yada üç kere temizlemem gerekiyordu ve yaklaşık 4 aydır bu şekilde temizledim evet önceleri bulanıklaştırıyordu sabahları gözümü açmak zor oluyordu ama sonra bastırmadan silmeye başladım ve inanılmaz derecede kirpiklerim uzadı arkadaşlar inanın abartmıyorum artık kaşlarıma değecek boyutta kirpiklerim var arkadaşlarım bile farketti dediler kirpiklerine ne oldu muhakkak deneyin hem kimyasal olarak bişey yok ve gerçekten inanılmaz bir sonuç amacım bir ürün tavsiyesi değil sadece badem yağının gerçekten işe yaradığını belirtmek istedim arkadaşlar umarım yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…