- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.481
merhaba arkadaşlar.yardım edin banasaçlarım kuaför gazabına uğradı.uçlarını düzelttirmek için gittiğim kuaförden saçlarımın yarısını orada bırakarak çıktım.şimdi çabuk uzatmanın yollarını arıyorum.kullandığınız ve memnun kaldığınız tavsiyeleriniz varsa lütfen yazarmısınıız.
hint yağını 6 ay boyunca hergün kullanmış biri olarak söyleyebilirimki kesinlikle kirpikleri uzatıyor ve gürleştiriyor yani yeni kirpik çıkartıyor ama yapısı biraz kıvamlı bu yüzden sürünce biraz ağırlık yapıyor sanki o yüzden ben eski bir şeffaf rimel kabına eşit miktarda hint yağı susam yağı ve badem yağını karıştırdım artık böyle devam edicem
kızlar yağları saçlarınıza uyguladıktan sonra ne ile temizliyosunuz?
Hani çok fazla yıkamakta saçı yıpratır arındırıcı doğal bir solüsyon falan mı var?
şu hint yağını denemek lazım bnde deneyeyimde yazayım sizeee
hint ve badem yağ karışımını ben uyguladım sadece 3 hafta. Etkisini gördüm kirpiklerim sert ve siyah çıktı. şimdi tekrar uygulamaya başlıycam.
bence mavala double lash kullanın kızlar pişman olmazsınız
Bu yaglardan başka ne yapabiliriz yaa sevmiom öyle vıcık vıcık
canım bende üşengec biri olarak bi kac gün sürdüğüm halde faydasını gördüm alt kirpiklerim bile felaket uzamış bu kadar etkili olcagını tahmin etmemiştim ama ben cok hızlı sonuç aldım
hatta keşke lumigana okadar para ödemeseymişim diyorum
hint yağı mı kullandın canım??benim kirpiklerim çok cılızlaşmaya başladı moralim bozuluo
munucum mesajın yanlış yerde makyaj bölümüne gir arşivden orda sorunun ve daha bir çok şeyi bulursun.ben kullanmıorum ama aynı sorunu paylaşan bi arkadaşa makyj sabitleyici kullan demişler.onu uygulayınca makyaj daha uzun süre kalıomuş yüzde.baz heralde bu söledikleri.yinede makyaj bölümünden bak yada orda sorunu tekrarla sölerler arklar..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?