Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bende kaşlarımı çok ince kullanmıştım uzun süre sonra fark ettimki ince kaş hiçde göze hitap etmiyo sonra uzatmaya kalınlaştırmaya karar verdim ve badem yağı ve sarımsak sürdüm 3 ay bu şekilde devam ettim inanın gerçekten çok işe yaradı şuan kaşlarım istediğim kalınlıkta ve kalın kaşın bakımıda kolay oluyo ve almanız gerekn yerler azalıyo

Benim kipriklerim bi rahatsizlik sonrasi tamamen dökülmüstü ve badem yagini sürdüm bi süre.. Baya oluyor ne kadar süre sürdügümü hatirlamiyorum ama kipriklerim tamamen geri geldiler ve eskisiden daha uzunlar.. Simdide ayni islemi saclarima uyguluyorum.. Hint yaginida denedim ama en etkilisi tatli badem yagi idi

badem yapı ve hint yağı karışımı kullanıyorum .sanırım 15gün olmuştur.renkleri koyulaşsın ve gürleşsin diye başladım ama henüz hiç bir değişiklik yok maalesef.fayda gören bunca kişi olmuş diye ısrarla kullanıyorum.yastıklarım mahvoldu,yüzüm gözüm yağ içinde kalıyor.çok zorlanıyorum ama ısrarla kullanıyorum hala belki yavaş yavaş faydasını görürüm diye

ARKADASLAR benim HINT YAGInin paketinin üstünede sac bakimi yaziyor
yinede kirpiklere uygulayabilirmiyim acaba?
ne diyorsunuz

yardimmm bilmiyorumkismile

kızlar bende hint yağını saç bakımı için almıştım ama yağ inanılmaz koyu kıvamda sizinkilerde öyle mi karden markası yağın

kızlar bende hint yağını saç bakımı için almıştım ama yağ inanılmaz koyu kıvamda sizinkilerde öyle mi karden markası yağın

benimkininde markasi karden üzerine sac bakimi yazdigi icin terettüde kaldim :S

acaba kullanabilirmiyiz kirpikler icin ?
aklinialirimsmile

eczanede bi bakım yağı görmüştüm krışık bitkisel bişeydi rimel şeklinde sürülüyodu 15lira felandı galiba ondan almayı düşünüyorum ben

Ya kzlar ben bi ara vazelin sürüp yatıyodum kirpiklerime o zaman kirpiklerim uzamıstı uclarından ama sarı sarı onlar nasıl koyultulur?

merhaba arkadaşlar ya ben yenı katldım aranıza sızın bütün konuşmalarını okudum da şampuanlar cok ııdegıl arkadaşlar cnkü şimdiki sampanların içinde Dimethicone etken maddesı vardır bu silikondur sactakı bütün gözeneklerı kapatr ve nefes almasını engeller bu arada ben hint yagını badem yagını ve sususam yagını kaşlarımın şeklını degştrmeden 2 hafta önce kaşlarıma sürmeye başlıyorum vede kaşlarım cok güzel uzuyo sekılverdırmek ıstıyor ve uzatamıyosanız deneyın
bide benım saclarım bıraz seyrekleşmeye başladı aranızda bunun iin yapamı önerdıqınız bıze varmı :S
sınırlerım cok bozuluyo

arkadaşlar ismid taşı sürmesi kirpikleri uzatmada ve göz sağlığı içinde çok iyi internetten daha detaylı araştıabilirsiniz.

arkadaşlar ismid taşı sürmesi kirpikleri uzatmada ve göz sağlığı içinde çok iyi internetten daha detaylı araştıabilirsiniz.

kızlar 1 ay önce hafiften kurumuş rimelimin içine 4-5 damla tatlı badem yağı damlatmıştım.hem rimelim uzun ömürlü oldu hemde kirpiklerimin uç kısımları siyahlaşmaya başladı.temizledikten sonra farkettim.dipten yedirerek sürüyorum baya iyi oldu hem gözlerimi kaşıdıkça dökülme oluyodu.şimdi dökülmede yokkkkk :teytey:

kulak temizleyicisine biraz tatlı badem yağı damlat kirpiklerine sür...daha uzun ve siyah oluyo..bi süreden sonra rimel kullanmana bile gerek kalmıcak derecede güzelleştiriyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…