Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kızlar kipriklrimde uzama oldu belli etti hafiften kalınlasmamı yoksa koyulasmamı oldu bilmiyorum ama deqişiklik oldu kullanmaya dewvam edeceqim sengözlerimebaksanab

bende badem yağı uzatıyor diye duymuştum.. ama arkadaşların dediği gibi kısa süreli bir görme sorunu yaşabiliyorsunuz.. hint yağını ne kadar ve ne zaman sürüyorsun acaba...akşam yataken mi yada sabah mı? ne zaman? ne sıklıkta?

qenelde qece yatarken sürüyormus ama ben her aklıma qeldiqin an sürüyordum qündüz qece yatarken ama herqün sürdüm birde sarımsak yaqı daha faydasını duydum alıp denemek isitiyorum hint yaqdan fayda qördüm kipriklerim kısa deqildi sadece döküyordu onun için sürrmüstüm ama qercekten az uzama oldu vede kalınlasma :smiley-cool:

kızlar ben birde şöyle düşündüm (biraz tuhaf bi yöntem ama neyse paylaşim dedim)

saçıma turp suyu sürdüm hemen uzadı.1 aydır sürmüyorum saçlarım pek uzamıyor.ama turp suyunu sürdüğüm zamanlar hemen uzuyordu.şöyle birşey düşündüm:turp suyunu kirpiklerime sürsem nasıl olur?:)aslında hiçte fena olmayabilir ama işe yaramazmı?yarar bence

kızlar ben yapıorm hint yağı badem yağı 4 gün oldu daha ama bu kısa zamnda bile çok etkiisni gördüm kesnlikle deneyin bnce hihoyyyt

evet canım ısıtılmış fındığı ben denedim,böyle yakıyosun resmen ve kripik diplerine sürüyosun.Simsiyah oluyo krpiklerin,gürleşiyo kaydirigubbakcemile2

hınt we badem yagı karısımı her gece surup yatıorum bayagı gelısme war tawsıye ederım kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…