Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
abimin bir kuaför arkadaşı senin kipriklerin çok uzun demiş yoksa kesip uzatma yöntemini mi kullanıyorsun demiş bende bunu duydun ve kipriklerimi kesmiştim kısacık sonra uzadı 1 aya kadar kendi boyuna geldi bence ne sürersen sür bir faydası yok. arkadaşlar doğal haline bırakın

kizlar mavala kullanan oldumu hic, ben aldim kullaniyorum iki üc gündür düzenli sekilde ama kullananlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim

birde talika diye bir ürün varmis bunu kullanan oldumu hic

canımm ya ben özellikle acıbadem sütünün üzerindeki yazıya baktım gözle temas ettirmeyiniz diyooooooo

ben sizekirpik maceramı anlatayım:ecrin_bebek:
iki ay kadar önce burda kirpik uzatma tariflerini okuyunca gaza gelip gidip aldım ve badem yağı ve hint yağı karışımını gamyoncuiremsuher gece yatmadan pamuklu çubuklarla sürdüm gerçektan işe yaradı hem azıcık uzattı hem de yeni kirpikler çıkmaya başladı. ama ben maymun iştahlı olduğumdan aman daha çok görünsün falan diye geçenlerde katılacağımız özel bir gece için takma kirpik taktırdımbenneyaptımki çok güzeldi başta.ama kirpikler çıkarken malesef benim üzerine titrediğim caaanım kirpiklerimi de koparıverdi
şimdi sil baştan oldum.yeniden her gece yağları sürmeye devam:çok üzgünüm:

Hİnt yağı ve badem yağını karıştırıp kullanıyordum sol kirpiğim uzadı ama sağ kirpiğimde uzama olmadı. kaydirigubbakcemile3 Kirpik kıvırıcısına kaptırmıştım sağ tarafı. Ama güçlendiler eskisi gibi tüy gibi değiller. Kullanmaya devam ediyorum bakalım sağ taraf da uzayacak mı?.

kızlar demet şener de kipriklerine badem yağı sürüyormuşş.
biraz araştırdım 15 günden fazla kullanılmamalıymış.

arkadaslar ben hollandada yasiyorum,burda herkeze hint yagini sordum ama bilen yok,ben burdan nasil bulacagim,,,bir bilgisi olan var mi?

merhaba nancy bende bunlardan aldım ama saçları sahiden saçları hızlı uzatmaya yardım ediyormu ben entele alackatım bugün ama kimse satmıyor ondan başka bi bakım yahut saç için karışım yağlar var bu şampuan karışımnın yanında kullanılabilirmi yoksa şampuan yeterlimidir?:asigim:

arkadaşlar kaşlar için hint yağını
kaşları kalınlaştırmak için tatlı bademyağını
seyrekliği gidermek içinde sarımsak yağını aldım
ama bunların kullanım şekli nasıl olacak bilen yazarsa çok sevinirim

Ben bir ay boyunca hint yağını ve badem yağını kirpiklerime kullanmıştım,
sonunda gerçekten mükemmel olduve yeni kirpiklerim çıktıııı hihoyyyt
ben eski rimel fırçasını kullandım sürerken şakkıdı
ama göze kaçırınca bayaa acıtıyo dikkat etmek lazım.

malifcim kullanım şeklini anlatırmısın sadece akşam yatarkenmi yoksa sabahlarıda sürücezmi bide ikisini karıştırıpmı sürdün?

kızlar bende kirpiklerime badem yağı sürüyorum.. ama düzenli değil aklıma estikçe yatarken sürüyorum..

sanki biraz faydası var gibi ama tam bi cevap veremicem. psikolojikte olabilüüür

arkadaşlar kirpiklere kolayca karışımları sürebilmek için;
1.önce eski bir rimel şişesini rimelin fırçası yardımıyla içini su ile yıkayarak temizleyin.
2.eczadeden aldığınız şırınca yardımıyla eklemek istediğiniz bağdem yağı hint yağı gibi besleyici denen yağları rimel şişesinin içine dökünüz.
3.rimelmiş gibi hergün sürebilirsiniz.

bu kadar.

yalnız normal rimelinizle birlikte bu yağları kirpiklerinize sürerseniz rimeliniz en ufak el değmesiyle yayılabilir.

ben badem yagını kirpiklerime kullanıodm ama sürünce resmen gözüme perde iniodu ve pekte etkili olmuyordu
geçen hint yagı aldm bir haftadr düzenli sürüorm kirpiklerim uzadı ve kıvrıldıyeni kirpiklerde çıkar umarm aradaki seyrekliklerde kapanırsa ve braz daha uzarsa tamamdr benm işim
size hint yagını öneririm hemen sürülüyor ve gözü acıtmıyor

kzıalr bence saçlarınıza hint yağı sürmeyin!!!!
ben bi ara sürdüm saçlarıma hint yağını ama saçımda sirke(bit) buldu bi daha saçlarıma hiç sürmedim
kirpiklerimede sürdüm uzadı ama uzun olduğu çok belli olmuyor.çok uzatıyor denedim hemen 1 haftada uzadı.hala deniyorum ama artık uzamıyor.zaten uzadığı belli olmadı pek..kirpikleri uzatan daha iyi formüllerde var deneyince yazarım

arkadaşalr benimde aynı sorunum var avondan maskara aldım ama çıkarırken çok uraşıyorum kirpiklerim kısa hint yağı ne kadar acaba ucuzmu pahalımı alanalr fiyatını yazsınlar lütfen

merhaba arkadaşlar hint yğını az önce aldım yalnız şurup şişesi gibi bir şişede verdiler elime koyu bir sıvı kıvamında sizin kullandıklarınızda sıvı mıydı henüz açmadım yanlış aldıysam iade edicem cevaplarınızı bekliyorum eğer doğru almışsam nasıl kullanıcam bu hint yağını anlatır mısınız?

evet doğru. biraz kıvamlı oluyor. gece yatmadan hemen önce sür ve yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…