- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.608
- 698
- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.201
badem yağı değilde badem sütünü sürün kızlar bebak badem sütüyle göz makyajımı temizliyorum hergün kullanıyorum daha bir şişe bebak bitmeden kirpiklerim farkedilir şekilde uzadı tavsiye ederim badem yağıyla uğraşmaktansa badem sütünü uygulamak daha kolay
merhaba kızlar sizlere saçlarınız için bir karışım önermek istiyorum orta boy şampuanınızın içersine (kendi şişesinin kapağı ile)bir kapak çamterebentin ,bir kapak fındık yağı,bir kapak bademyağı ve eczaneden alacağınız e vitamini içeren ampulu kırıyorsunuz şampuanınızın içerisne koyduğunuz bu karışımları iyice çalkalayın ve saçlarınızı bu karışım ile yıkayın bu karışım şampuanınızın içerisindeki kimyasal karışımların zararlarını en aza indirip aynız zamanda saçınıza gerekli bakımı yapar bu bahsettiğim karışımları aktardan alabilirsiniz deneyin salarınız canlansın kuvvetlensin çabuk uzasın uzman olarak tavsiyemdir:1yes2:
arkadaslar ben hollandada yasiyorum,burda herkeze hint yagini sordum ama bilen yok,ben burdan nasil bulacagim,,,bir bilgisi olan var mi?
merhaba arkadaşlar hint yğını az önce aldım yalnız şurup şişesi gibi bir şişede verdiler elime koyu bir sıvı kıvamında sizin kullandıklarınızda sıvı mıydı henüz açmadım yanlış aldıysam iade edicem cevaplarınızı bekliyorum eğer doğru almışsam nasıl kullanıcam bu hint yağını anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?