- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.161
aktardan aldım canım. minik şişede. yaklaşık 3,5-4 ytl bişiii yerimseniben
kızlar sıze haberım var ben hem hınt badem yagı hemde hınt ve kako yagıydı sanırsam denedım ıkısınde de 2 ser hafta mı ne aralıklarla oldu tabı mesela ılk karısımı 2 hafta oldu uyguladım hıc bısey olmadı sonra baya bı zaman gectı ıkıncı karısımı uyguladım o da hıc bıseye yaramadı hüsranla bıttı ve kızlar bı bebek yagı buldum dogal badem yagı ve susam yagı ıceren bugun 27. gunumdeyım ve ınanırmısınız kucuk kucuk kıprıkler cıktı ve uzuyolar yenılerı cıktı cok cok mutluyum 3 ay denıcem galıba cok gür kipriklerım olcak 3 ay sonunda super ya kendıme defter tuttum her aksam bı cızım atıyorum3 ayın dolmasını beklıcem
Ben badem yağı ve hint yağı kullandım, sonuçta kirpiklerim uzadı evet, ama hepsi aynı boyda uzamadı. Bazısı uzarken bazısı kısa kaldı bunun sonucunda da rimel sürdüğümde ayurık ayrık kalıyorlar ve iki saat uğraşiyorum toparlamak için.
Üstelik sol gözümdeki kirpikler sağ taraftaki kirpiklerden daha uzun oldu. Galiba sağ tarafıma doğru yattığım için geceleri o taraftaki badem yağları yastığa bulaştı hep.. üfff uğraş dur. kafamçokkarıştı
çok iyisinn yaaaa öldümm gülmektenn bende de geçici körlük yapıyorduuuu
Hayırlı sabahlar kıslarrr :1hug:
Ben de hint yağını yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Her akşam düzenli olarak kirpik diplerine sürüyorum. Ama ne yazık ki bir gram değişiklik olmadı :çok üzgünüm: Çok umutluydum ama sonu hüsran oldu :bbo: Şimdi başka yöntemler arıyorum acil bulmam lasımm kirpiklerimi uzatmam lasımmm senağlama
off geçici körlükte iyiymiş kaydirigubbakcemile3 çok geçmiş olsun canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?