• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç okudum cvplarınızı yılan yağı saç için saç derinize masaj yaparak uyguluyorsunuz 1 ile 3 saat arasında beklitiyorsunuz benim saçıma etki etti omzumdaydı bayağı uzadı tavsiye ederim ama daha hızlı uzatan bişey olsa keşkee! =)

avrill dogrumu bu yılan yagı gercekten uzatıyormu..cok sey istiyoruz galiba herseyi denerken olan sacımızdan da olmayalım:uhm: yazın düğünüm var kel bir gelin hiç iyi olmaz dimi:1no2: yinede tesekkürler canım.ama bunuda denemeden edemicem:1yes2:

walla arkadaşlar ben şaçıma uyguladım ve memnun kaldım ama bence fazlada ürün denemeyin saçınız yıpranır

:asigim: sevdiğim biri var yaa sırf ona güzel görünmek için düştüğüm hallere bak off ama saçımın uzamasını kendimde istiyorum

nese baaaayssss istersen cvp yazarsın kızlar sizdee yazabilirsiniz ve yazında konuşuruz baaays

jul canim hint yaginin ingilizcesi castor oil.bende hollandada yasiyorum burda badem yagina amandel oil diyorlar

kardelens bu hint yağını saçlara nasıl uygulayacağım. ilk kez senden duydum ve uygulamak için aldım. yardım edermisin bana :bbo:

kıslaar bu badem yağı hint yağı falan varya gözünüze kaçarsa tabiki bulanıklaştırır. gece uyumadan önce sürün gözünüzü açmayın direk uyuyun :)
eski rimeliniz yada kulakpamuğu ile sürün diplerine özellikle hadi kolay gelee :1rolleyes:

kızlar gözünüze gündüz sürmeyin özellikle calısıyorsanız ben birkez sürdüm gündüz ve araba kullandım düsünün ne haldeydim:bbo: artık gece yatarken sürüyorum yada evdeysem böylesi daha uygun.:1yes2:

bugün herkez saçın uzamış dedi bana ve gerçekten uzadıı ama fazla değil 5 yada 10 cm :(

bugün herkez saçın uzamış dedi bana ve gerçekten uzadıı ama fazla değil 5 yada 10 cm :(

5 yada 10 cm :sm_confused: Valla çok iyi! Zaten ortalama 1 yılda saç 12 cm uzuyor. 5 yada 10 cm çok iyi değil mi? Sen ne kadar kullandın Avril merak ettim. vede haftada 1 mi yoksa hergün mü uyguladın? 1 ay falan gibi bir sürede uzadıysa çok iyi :1yes2:

ben bu ürünleri ortalama 15 gün boyunca fln hergün saçıma uyguladım şimdide aktara bi karışım yaptırdım 25 milyona ve içinde hint yağı yılan yağı herşey var bugün ilk kez kullandım belki saçıma iyi gelirse hep kullanıcam

merhabalar
hint yağını nasıl kullanıyorsunuz.açıklarsanız sevinirim.
bendede saç dökülme problemi var.
bununla ilgili bildiğiniz bir şey varmı?

ben aktara 25 milyona saç uzaması için bi karışım yaptırdım bu karışım saç dökülmesinede çok iyi geliyor benim saçlrım çok azdı şimdi ise çok gür:1yes2:
tavsiye ederim

kızlar bu üçünü karıştırdım hepsinden eşit miktarda koyup banyodan önce saçlarıma masaj yaparak yedirdim 3 saat bekledim saçlarım boya yüzünden mahvolmş durumda ve uzun zamandır ilk defa saçlarım saç kremi kullanmadan açıldı ve parladı.ben çok memnun kaldım ve kokusuda gayet güzel badem yağına ıyyyyyyyyy diyenlere duyurulur :) :)

Back