- Konu Sahibi kardelenes
carmın hınt yagı degıl badem yagı kasların rengını koyulastırıyo.merak etme hınt yagının oyle bı etkısı yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla eczaneden aldığına göre doğrudur canım içeriğine bakman lazım tabii
kızlar saçlarım konusunda acayip hassasımdır.Diğer taraflarda belirttiğim gibi hint yağı, susam yağı, badem yağı ve has zeytinyağ karışımlarını kullanıyordum ve bunlaeın içineek olarak sarmısak yağı çörekotu yağınında ilave ettim artık 3 günde bir bu karışımı saçlarama uyguluyorum ve loreal şap. kullanıyorum bu şamp. içinede çamtreventi esansı ilaveli ayrıca kesastasın bakım maskesini uyguluyorum.! ay da inanın saçlarımda çok çok değişme oldu canlandı çoğandı ve uzadı. Bunlara ek olarak eczacı bir arkadaşım "" PANTOGAR "" diye bir ilaç tavsiye etti.İçeriğinde B vitaminleri çinko ve kerastas var. özellikle tırnak ve saç için bunun etkisi de çok büyük oldu. 1 haftada değişti saçlarım ilacı kullandıktan sonra. Hiç bir yan etkisi yok günde 3 tane içiliyor.Eczaneye de sorarsanız sizi aydınlatır.Reçeteyle satılmıyor ve fiyatı 69 ytl. içinde 90 adet ilaç var ilgilenenlere duyrulur....