Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:

slm! simdi bu hintyagi ciddi ciddi kirpikleri ve saclari uzatiyormu? kirpiklere sürdükten sonra belli bi zaman bekleyipde bu girimi giderilicek yoksa kirpiklerde kalicakmi? ))))))

valla ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sürüyorum kirpiklerimde kalıyo ve gerçekten uzadığını hissettim eğer taşarsa diye elimde peçete sürekli göz altlarımı siliyorum:) Allah korusun sonra yüzdeki tüyleri besler falan bide onunla uğraşmayalım

slm! simdi bu hintyagi ciddi ciddi kirpikleri ve saclari uzatiyormu? kirpiklere sürdükten sonra belli bi zaman bekleyipde bu girimi giderilicek yoksa kirpiklerde kalicakmi? ))))))

canım kusura bakma gec gordum yazını.ben her gece suruyorum kırpıklerıme.bıtmıs rımelın varsa onun ucunu yıka guzelce yagı onla sur rımel suruyomus gıbı.sabahta yıkarsın.bır haftada bıle az cok etkısını gorursun.optum

kolay gelsın canım bıraz sabır ısı :) cok guzel olma cevrendekıler kıskanır nazara gelme dıkkat et.optum

sunu solim sana arkadasim egerki sac kremi kullaniyosan hemen vazgec derim ben sana sampuandan sonra kullanilan sac kremi cok fazla sacinin dokulmesine sebeb olur cunku bende oldu doktora da gittim bu yuzden sampuanimi degistim ve sac kremimi bir sampuani devamli kullanmak iyi deilmis degistirmek lazimmis

Kizlar bugün badem yagi kaptim geldim carsidan.. Ya simdi bunu saclara sürdükten sonra ne kadar bekletmek gerekiyor? Bir gece bekletsem olur mu?

Merhaba hanımlar.
Sayfayı baştan sona okudum ve anladığım kadarıyla kuru, cansız, ince ve kısa saçlar için önerilen yağları kullanıyorsunuz.
Benim sorunum içinde bilirkişilerden :teselli: öğütler bekliyorum.
Düz - YAĞLI (hergün yıkıyorum) uzama problemli :uhm:
Özellikle şu aşırı yağlanma konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum. Her sabah yıkamaktan ve şekil vermekten bıktım...
Hepinize güzellikler diliyorum. Şimdiden teşekkürler..
:a015:

Bende aldım hint yağından..4 gündür kullanıyorum..Kaşlarıma ve kirpiklerime bakalım etkili olacak mı? Gerçi benim kirpiklerim uzun ve kıvrık güzeller seviyorum ama biraz sıklaşsın gürleşsin diye kullanıyorum..umarım işe yarar ::))

Özlem ve Narin...Hint yağını ben saçlarıma kullanmadığım için olara birşey diyemem..Ama kaşlara sürerken bi kulak çubuğuyla yani papikle sürebilirsiniz kirpiklerede öyle..Ama kirpikler için bitmiş rimeliniz varsa onulada halladebilirsiniz okey

canımcım saçların çabuk uzaması için bazı formüller yazmış arkadaşlarımız..İstersen bir bakıp incele
Link Silinmiştir.

ya bende bugün saçımı kestirdim off ya çok kötü olduu taa omuzuma kdr kestiler bende uzatmak istiyorum ama biraz çabuk uzatan bişeye ihtiyacım var bana yardım edin lütfenn

ben bugün yılan yağı aldım aktar olan kadın hint yağından daha etkili olduğunu söyledi

ben bu hintyagini ve badem yagini karistiripda 1bucuk haftadan beri kirpiklerime sürüyorum. bu karisim gürlestirmek icinmis. kirpiklerim gercektende cogaldi gibi. bide dediginiz gibi bademyaginin sayesinde koyulasti. sanki rimel sürmüsüm gibi duruyorlar. )))))

ayşegül canım nasıl uyguluyosun merak ettim? günde kaç kez sürüyosun ne kadar bekletiyosun? rimel ucu mu kullanıyosun? beni aydınlatırsan sevinirim

bi tatli kasigi hintyagini bi tatli kasigi bademyagi ile bi kabda karistirdim. gece yatmadan bi pamuklu kulakcubugu ile ona batiripda kirpiklerimin basindan ucuna kadar rimel sürüyormus gibi sürüyorum. rimel ucuylada yapabilirsin, ama ben yaptigimda galiba üzerinde fazla yag vardi ve sürerken gözüme sicradi. gündüzde yüzümü temizlerken ve yikarken zaten gidiyor. ))))))

ben daha önce kirpiklerim için badem yagı kullanıyordum ama sanırım acı badem yagıydı inanılmaz gözlerim yanıyordu acamıyordum bile gözlerimi o derece yani...ama buradan ögrendiklerimle özellikle hint yagı kirpiklere cok ıyı geliyormus bugün basladım uygulamaya ve gözlerim hiç yanmadı:1yes2: umarım faydası olur da biraz uzar ve gürleşir.ama biraz bas agrısı yaptı bende böyle birsey normalmi bilmiyorum:uhm: .Yinede bu bilgileri veren herkese cok tesekkürler...:1yes2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…