- Konu Sahibi kardelenes
-
arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:
slm! simdi bu hintyagi ciddi ciddi kirpikleri ve saclari uzatiyormu? kirpiklere sürdükten sonra belli bi zaman bekleyipde bu girimi giderilicek yoksa kirpiklerde kalicakmi?))))))
valla ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sürüyorum kirpiklerimde kalıyo ve gerçekten uzadığını hissettim eğer taşarsa diye elimde peçete sürekli göz altlarımı siliyorum:) Allah korusun sonra yüzdeki tüyleri besler falan bide onunla uğraşmayalım
ya arkadaşlar ben hepsini okuyamadım yazılarında merak ettiğim bişi var bu aralar aşırı derecede saçlarım döküülüyor avuç avuç elime geliyor banyodada çok dökülüyor sanki yakında kel kalcam zaten çok azlarda iyice azalıyorlar biri bana yardım etsin sık ve gür saçlara nasıl sahip olabilirim saçlarım çok kuru ayrıca çabuk kırılıyorlar vede ince telliler bende 3 günde bir elidorun bakım spreyini kullanıyorum bi dünya şeyin karışımı off off
hiç saç uzatır falan yazmıyo ama eczacı kadın ne için dediğinde saç uzatmak için dedim tamam dedi bunu verdi... doğrudur inşallah...
ayşegül canım nasıl uyguluyosun merak ettim? günde kaç kez sürüyosun ne kadar bekletiyosun? rimel ucu mu kullanıyosun? beni aydınlatırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?