E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelenes
-
heheee arkadasim bende hint ve badem yagini surmeye baslamadan once kirpiklerimin ucundan kesmistim ayni bende senin gibi dusunuyordum ayyy birde uzamassa napicam been diyordum:roflol:bak suan kullanali bir ay oldu kirpiklerim cok guzel uzadi vede dolgunlasti merak etme yani uzuyor....mascara surdugumde dahada bir harika duruyorlar gozlerim kocaman oluyolaelaelaelaelaea.s yani icin ferah olsun uzucaklara.ama kesinnikle diplerden baslayarak kipriklerine dogru sur iyice olurmusengözlerimebaksanab
dipnot:ben hint ve badem yagini karistirip kullaniyorum sanirim siz sadece hint yagi kullaniyosunuz degilmi?badem yaginida karistirin bence inan harika sonuc alicaksiniza.s
Ya arkadaslar boyle deyip gaza getirmeyin yaaabenneyaptımkiUc bes kirpigim var zaten onlarida yine kesicem vallaCADIARZUonceden kespistim alt kirpiklerimi benim niye cikmadi bi daha:uhm:Neyse yaklasik bir haftadir talika lipocils kullaniyorum bi hareketlenme var mi ne:dance:
arkadaslar hint yagini aktarlarda bulabilirmiyiz
Ya arkadaslar boyle deyip gaza getirmeyin yaaabenneyaptımkiUc bes kirpigim var zaten onlarida yine kesicem vallaCADIARZUonceden kespistim alt kirpiklerimi benim niye cikmadi bi daha:uhm:Neyse yaklasik bir haftadir talika lipocils kullaniyorum bi hareketlenme var mi ne:dance:
dudicim nasıl gidiyor talika...bizi aydınlatırsan seviniriz... Şeniz
cok belirgin bi gelisme yok malesef:a015:ust kirpiklerimde hic yok desem yeridir.Yillar once alt kirpiklerimi gaza gelip kesmistimde sanki onlarda hafif biseyler oluyo gibi ama cok belirgin degil henuz
kaç gün oldu kullanmaya başlıyalı...biraz daha sabretmen gerek galiba...1 ayını doldursun bence... Şeniz
Valla arkadaşlar herkezde farklı oluyor sanırım ben tam 7 gündür bu yağları kullanıyorum yenileri çıkmaya başladı ve kirpikleride bi koyulaşma oldu diplerine bakıyorum işe yaradı sanki ama ben bide bu talikayı merak ediyorum. Dudicim sen kullanıyormuşsun bu talika rimel gibi bişeymi. Yani ben işe giderken mecburen rimel falan kullanmak zorundayım aksi taktirde dökülen kirpiklerimi başka türlü saklıyamam yada ne bileyim rimelle kullanılabiliyormu bide kaç yere sordum yok yok yok bulamadım bana hmen e vitamnli rimel vermeye kalkıyorlar. Of ya.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?