Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
burda okumuştum hint yağını 15gün boyunca hiç aksatmadan sürdüm ama hiç değişen bişey yokk!şimdi suna dumankayanın tarifini deniyeceğim!::1no2:

hint yağı ve badem yağını şubattan itibaren önceleri hergün son zamanlarda ise haftada 2-3 defa kullanıyorum ve gerçekten daha da uzadı kirpiklerim özellikle de alttakiler

bi tavsiye d ebenden ..kirpiklerinize krem sürün nivea dove arko hiç farketmez ..hepiniz bilyorsunuzdur kremler tüyleri besler..kirpikleride besliyor yerimseniben

2 tane fındığı teflonda azıcık kavuruyorsun fındığı kirpik diplerine sürüyorsun canım bide bunu deneyelim bakalım ne olacak sonuçfisfisfis

hint ve badem yaqını 15 qun boyunca surdum dokulen kırpıklerım cıksın kopanlar uzasın diye qercekten uzadı minik minik çıkmıstı ama qozumude mahvettı doktoluk oldum qozumde kuruma meydana qetırmıs bılmem kac topıkte de yazdım kirpik yapıcam derken qozunuzden olmayın

arkadaslar hint ve badem yagi kirpik ve kaslar icin faydali ama gözler icin gercekten cok zararli ne kadar dikkat etsenizde gözle temas ediyor cünkü kirpik diplerinden itibaren uygulandiigi icin göze mutlaka gidiyor. size tavsiyem gercekten cok faydali olan Talika Lipocils kirpik besleyici ve güclendirici, deneyin ve faydasini göreceksiniz,28 gün sonunda kirpikler hem gücleniyor hemde 2,5 mm ye kadar uzuyor.bye

ya arkadaşlar bnde dün aldım hint yağını acaba işe yararmı badem yağyla karıştırıp sürüyom.sanırım sarımsak yağıda uzatıyomuş öle duydum bunun hakkında bir fikri olan varmı?

ya kızlar slm ben yeni üye şimdi bnm şöle bi sorunum war cildim çok fazla hassas doktorum bebek şampuanı kullan dedi hatta + kuaför olcak uyuz adam saçlarıma şekil weremye gittiğimde çok fazla kesti hemencik uzasın istiorum forumu okudum biraz araştırdım şimdi bu bebek şampuanları bildiiniz gibi fazla köpürmüo zaten içine yılan yağı we hint yağı koysam fazla yıkarken arındırmaz die düşünüorum yoksa ayrımı kullanayım bi bilgisi olan ark warsa yardım edebilirmiii

cnm şampuanın içine katma ayrı kullan.

arkadaşlar yeni bi karışım keşfettim badem yağı,hint yağı,fındık yağını karıştırıp sürüyorum alt kirpiklerim uzadı bide kirpiklerim gürleşti gibi ve sadece 4 gündür kullanıyorummmmmm çok mutluyum herkese tavsiye ederimmmmmmmm :)))))))))))

Bende 17-18 gundur filan kullaniyorum kirpiklerime hint yagi ve badem yagi karisimi baska,baska kirpikler cikti :dance:gurlestiler yani uzadilar dahada kullanicam....a.s

Ya arkadaslar iyi sonuc alanlari gordukce hem seviniyorum hemde ne yalan soylim kiskaniyorum ya bu karisim bi bende mi fayda etmedi yaniCADIARZUSürüp sürüp yatiyorum ama ne uzama ne cogalmak tik yok yauw.Gözlerim cikicak daha tek kirpik cikmadi.Baska bi yontem bilen yokmu allah askinakafamçokkarıştı

dudi, birde Talika Lipocils dene istersen, ben kullaniyorum, gercekten cok faydasini gördüm, kirpikleri hem besliyor hemde uzamasini sagliyor, rimel sürünce takma kirpik taktim zannediyorlar, hem yaglarin yan etkileri oldugunu görme bozuklugu yapabilecegini duymustum ve hicte denemedim.Talikayi gercekten tavsiye ederim, hem yan etkiside yok.bye

nasıl bişey bu gizemnur...kozmetikçilerde satılan bişey mi... fisfisfis

ne zamandan beri kullanıyosun eğer 2 haftayı geçtşysen bırak.çünkü 2 hafta içerisinde etkisini gösteriyo dudicimmmmmmmm

Alış veriş için kozmetikçiye gitmiştim. badem yağı dikkatimi çekti hazır gelmişken kipriklerim için alayım dedim. bayana sordum faydası varmı gerçekten diye. Bana özel hazırlanmış kaş ve kiprik için bir ürün verdi. ilk 4-5 gün sürdüm sonra arada bir sürüyorum. Düzenli kullanmamama rağmen etkisini gösterdi. İçinde bir çok yağ var. Ürünün adını tam hatırlamıyorum ama memnunum. Önemli olan gözlere kaçırmamak. Sabah balon gibi gözlerle uyanmak istemiyorsanız tabii.yerimseniben

banada öle bişi göstermişti ama bn almadım.acaba bnm gözlerim o yüzden mşişiyo

Evet Dudicim, kozmetikcilerde bulabilirsin (Talika Lipocils i) yada internet sitesinden siparis verebilirsin, rimel gibi kutusu fircasi ama seffaf jel seklinde,sabah ve aksam olmak üzere günde 2 defa sürüyosun kirpiklerine ilk haftasinda zaten faydasini görmeye basliyosun, hatta sürdükten sonra üzerine normal kullandigin rimelde uygulayabiliyorsun cok dolgun ve uzun duruyor,herkese siddetle tavsiye ediyorum.bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…