B
berylla
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelenes
-
ya kızlar slm ben yeni üyeşimdi bnm şöle bi sorunum war cildim çok fazla hassas doktorum bebek şampuanı kullan dedi hatta + kuaför olcak uyuz adam saçlarıma şekil weremye gittiğimde çok fazla kesti hemencik uzasın istiorum forumu okudum biraz araştırdım şimdi bu bebek şampuanları bildiiniz gibi fazla köpürmüo zaten içine yılan yağı we hint yağı koysam fazla yıkarken arındırmaz die düşünüorum yoksa ayrımı kullanayım bi bilgisi olan ark warsa yardım edebilirmiii
dudi, birde Talika Lipocils dene istersen, ben kullaniyorum, gercekten cok faydasini gördüm, kirpikleri hem besliyor hemde uzamasini sagliyor, rimel sürünce takma kirpik taktim zannediyorlar, hem yaglarin yan etkileri oldugunu görme bozuklugu yapabilecegini duymustum ve hicte denemedim.Talikayi gercekten tavsiye ederim, hem yan etkiside yok.bye
Ya arkadaslar iyi sonuc alanlari gordukce hem seviniyorum hemde ne yalan soylim kiskaniyorum ya bu karisim bi bende mi fayda etmedi yaniCADIARZUSürüp sürüp yatiyorum ama ne uzama ne cogalmak tik yok yauw.Gözlerim cikicak daha tek kirpik cikmadi.Baska bi yontem bilen yokmu allah askinakafamçokkarıştı
Alış veriş için kozmetikçiye gitmiştim. badem yağı dikkatimi çekti hazır gelmişken kipriklerim için alayım dedim. bayana sordum faydası varmı gerçekten diye. Bana özel hazırlanmış kaş ve kiprik için bir ürün verdi. ilk 4-5 gün sürdüm sonra arada bir sürüyorum. Düzenli kullanmamama rağmen etkisini gösterdi. İçinde bir çok yağ var. Ürünün adını tam hatırlamıyorum ama memnunum. Önemli olan gözlere kaçırmamak. Sabah balon gibi gözlerle uyanmak istemiyorsanız tabii.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?