- Konu Sahibi kardelenes
-
Kumpir ya bu loreal ın hangi renkli şampuanında çamtreventi esansı var? ben sarı olanı almayı düşünmüştüm kırılmalara karşı etkili bakım maskesi yazıo çamtraventi yazısını hiçbirinde göremedim ..Kesastas bakım maskesinden de biraz bahseder misin?Senin yöntemleri uygulamayı düşünüyorum dikkatimi çekti cok teşekkürler şimdiden:)
Canım; ben lorealin son çıkan apsodilini kullandım pompalı 500 gr.lık içine yarım şişe çamtereventi yağı ilave ettim. ve şamounu kullunurken çalkalayıp kullan ayrıca kesastasın bakım maskesini aldım turuncu kuyulu olan onarıcılı yani.Ayrıca daha öncede bahsettiğim gibi; hintyağı,bademyağı,çörekotu yağı,has zeytinyağ daha var hatırlamıyorum isimlerini onlarıda bir şişede karıştırdım.İlk başlarda her gece gibi kullandım şimdi 2 gecede bir kullanıyorum bazen de elidorun bakım yagını kullanıyorum. Ve de eczaneden aldığım pentagon diye bir ilaç var .Saç ve tırnaklar için. onu içiyorum günde 3 tane bu hap şeklinde.İçinde protein keratin ve bir çok saç için vitamin var.Ben çok çok faydasını gördüm hem çok çabuk uzadılar hemde çok parlak sağlıklı ve hiç dökülmüyorlar.Bence dene inan faydasını görürsün tatlım.
ben badem yagı kullanıyorum ama pek faydası olmadı gerci kırpılerim zaten uzunda yinede bıraz daha uzun olsunlar istiyorum bıde cok rimel kullanıyorum ama hint yağını denicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?