- Konu Sahibi kardelenes
-
Nir nasil yani entele pek ise yaramadi? haftada kac kez kurlandin ve nekadar zamandir kurlaniyosun?
Dax Supergro hakinda hic bi bilgim yok canim ben gecen sene anacaps adinda bi ilac kurlandim saclarim icin ama düzenli kurlanmadigim icinde birsey diyemem, belki baska arkadaslar vardir senin dedigin ilaci kurlanan.
Bende enteleye henüz bi haftadir kurlaniyorum ama cok karamsarim ve sabirsizim ise yaramicani düsünüyorum acikcasi(. Kadermi desem ne desem :)
Unuttuğum birşey daha war..buna 12. madde de diyebiliriz:) saçlarım dalgalı...dalgalı kullanmak istediğimde akatın yeşil kutuda saç köpüğü war saçları yumuşacık yapıyor we içerisinde protein war saçları besliyor..düz kullanmak istediğimde de philips in saç düzleştiricisni kullanıyorum...we fönden sonra da wellaformun normal saçlar için olan briyantinini çok az avucuma döküp(2 mercimek büyüklüğü) avuçlarımı birbirine sürtüyorum ısıtıyorum(etkili olması için) we sürüyorum saçlarıma...bu da saçların kırılmasını önleyip saçlarımı besliyor...
Güzel kalın mutlu olun... :)
bunun için en güzel yağlar sarımsak ve saf zeytinyağıarkadaşlar saç gürleştirmek için ne kullanmalıyız yardımcı olursanız seviinirim
ayşegül yılan yağı saçı yağlandırmıyo o söylediğin isim değil o maskenin adı ismini bilmiyorum kızlar en kısa zamanda alabilirsem ismini sizede vericem
meraba bu şekilde detay anlattığın için çok sağol bende denicem yani yapıcam sana bişey sorcam kayısı kremi suratıma sürüyorum sence faydalı olurmu cildim normal bi cilt svilce çok nadir olur ama tabiki prüssüz süper değilim yani ne önerebilirsin bana :d:1closedeyes:
O bademyağını kirpiklerime sürdüm ama gözüm yandı ayrıca birsüre görme zorluğu yaşadım bence dikkat etmek lazım :çok üzgünüm: Kaş kirpik yaparken göz çıkarmamak lazım :1yes2: Buarada ısıtılmış fındıkta düzenli olarak kirpiklere sürüldüğünde uzatıyormuş.
meraba bu şekilde detay anlattığın için çok sağol bende denicem yani yapıcam sana bişey sorcam kayısı kremi suratıma sürüyorum sence faydalı olurmu cildim normal bi cilt svilce çok nadir olur ama tabiki prüssüz süper değilim yani ne önerebilirsin bana :d:1closedeyes:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sitenin çömeziyim:)
bnm sorunum kirpiklerim çok dökülüyor badem yağı sürüyorum ama bi işe yaramıo
arkadaşlarım susam yağı sür falan dedi deneyen bilen varmı
bilgilendirirsenz çok sevinirim şimdiden saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?