Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Nir nasil yani entele pek ise yaramadi? haftada kac kez kurlandin ve nekadar zamandir kurlaniyosun?

canımmmm...vallahi yeni gördüm yazdığını kusura bakma.....yoktumda....
ya yani ne bilim tariflere göre aynısını yaptım ama sankide pek işe yaramadı ya...sanırım kişiye göre değişen bişey olsa gerek...şimdi sarmısak,yılan ve hint yağı karışımım var onu sürüyorum...bakalım ne olacak? bide belki entele şu an bir zarar vermiyor olabilir ama ya ilerde kötü bişey olursa diye ürktüm biraz açıkçası...herhalde yağ en iyisi...birde saç ve tırnaklar için olan bir vitamin almak....dax supergro iyimidir bilmiyorum...senin bir bilgin varmı? öptüm şeker

Dax Supergro hakinda hic bi bilgim yok canim ben gecen sene anacaps adinda bi ilac kurlandim saclarim icin ama düzenli kurlanmadigim icinde birsey diyemem, belki baska arkadaslar vardir senin dedigin ilaci kurlanan.
Bende enteleye henüz bi haftadir kurlaniyorum ama cok karamsarim ve sabirsizim ise yaramicani düsünüyorum acikcasi (. Kadermi desem ne desem :)

ya ne biliyim, bende kanser filan diye duydum biraz huzursuz oldum açıkçası...yılan yağını yapacam...hiç değilse kanser tehlikesi yok....
dimi yani....sağlığımızdan olmayalım bide....

theother sen bu enteleyi nasıl kullanıyorsun bende 1 aydır kullanıyorum ama hiç bir değişiklik olmadı ben 1 litre sya 1 su bardağı sirke ekleyip yarıya inene kadar kaynattım ve haftada 2 defa uyguluyorum yanlışmı yaptım acaba ?

çok Güzel Ya Bayildim Bu Kadar Detayli Yazmana Bende Enteleye Başlicam Artik Bayağidir Takip Ediyodum Zaten Ama Artik Başlicam Ben Bişey Soucam Sana Kayisi Kremi Sürüyorum Suratima Sence Bi Zarari Olurmu :

meraba bu şekilde detay anlattığın için çok sağol bende denicem yani yapıcam sana bişey sorcam kayısı kremi suratıma sürüyorum sence faydalı olurmu cildim normal bi cilt svilce çok nadir olur ama tabiki prüssüz süper değilim yani ne önerebilirsin bana :d:1closedeyes:

ayşegül yılan yağı saçı yağlandırmıyo o söylediğin isim değil o maskenin adı ismini bilmiyorum kızlar en kısa zamanda alabilirsem ismini sizede vericem

ya allah aşkına, ne olur öğren şu maskenin ismini...ben entelede yaptım ama galiba kişiye göre değişiyor....önce bi işe yaradı sonra durdu.....neyse rica ediyorum senden lütfen alırmısın ismini o maskenin....birde nasıl temin edebilirim?
şimdiden teşekkür ederim....

ay bende kullanıdım kayısı yağı...yanlız dikkat et çok az sür...çok yağlandırıyo ve pütürlük yapıyo sonra...ama misssssssssssssssss gibi kokuyo yaf....

merhaba herkese, ben yaklaşık 2 haftadır kirpiklerime hint yağı sürüyorum ama bi gelişme görmüyorum,
acaba sabırsızlanıyormuyum? şutarafagitti

benim kaslarim yanlis alinma sonucu fazla cikmiyor sanirim yada kaslarimin uzamasi cok yavas bende cikmayan yerlere bos rimel kutusuna karistirdigim hint yagi ve badem yagini karistirdim sürüyorum kaslar gözle görülür sekilde tekrar cikmaya basladi. Kirpiklerime denemedim cünkü zaten uzunlar sabah kalktigimda birbirlerine kitlenmis olarak uyaniyorum. Ama kaslarda ise yariyor. a.s

senağlama evet aynısını bende yaşadım herkes dikkatli olsun
hint yağınıysa deniycem bulabilirsem teşekkürlerr:dance:daha güzel olcezz daha güzel olcezzz:sm_cool:

Canım geç cewap yazdım, kusura bakma...kayısı yağı cilde iyi geliyormuş bunu duydum ancak hiç denemedim...ancak bildiğim bişey war tecrübeyle sabityerimseniben bu tür yağlar hem sulandırılmadan kullanılmamalı, hem de fazla yağ cildi beslese de ileriye doğru ciltte sarkmalara neden olur..ayrıca yağ bezeleri çıkarsa onlardan kurtulmak için epey emek sarfetmen gerekli...onlardan kurtulman için de cildin deforme olur...bence dikkat etmelisin...şahsen ben asla kullanmam....

kıslar nolur yardım edin yhaa kendimi öldürmeyi bile düşündüm yhaa ben saçıma fön çekiodum bide sinirim bozuktu işte sonra saçlarım kabarmaya fln başladı sonra dökülmeye başladı yhaa kel kalcam sanki nolurr yardım edin yhaa dökülen saçlarımın dipleride hep erimiş nolur yardımmm yalvarıyorum ne yapacağımı şaşırdımm

ewet çok yakından ve sıcak çektim ama çözüm buldum her zamanki gibi protek ve honey diye 2 tane ürün var lorealle çalışan kuaförlerde satılıyo ben onlardan aldım ve saçıma uyguladım artık saçım eskisinden bile daha güzel ve çok rahat taranıyo

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sitenin çömeziyim:)
bnm sorunum kirpiklerim çok dökülüyor badem yağı sürüyorum ama bi işe yaramıo
arkadaşlarım susam yağı sür falan dedi deneyen bilen varmı
bilgilendirirsenz çok sevinirim şimdiden saolun

missbeecim bende aynı sorunu yaşıyorum benim kipriklerim bayağı uzun ama çok az ve çok dökülüyor

canım merak etme dokulen kırpıklerının yenısı cıkar sen hint yagını sür bı haftaya cıkıyorlar :1hug: bu arada hoşgeldın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…