Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Nir nasil yani entele pek ise yaramadi? haftada kac kez kurlandin ve nekadar zamandir kurlaniyosun?

arkadaşlar ben de en kısa zamanda hint yağını saçıma ve kirpiğime kullanacağım. sonuçları bildiririm.
magıcıan verdiğin bilgiler için teşekkürler.

arkadaşlar gerçekten işe yarıyor bende bi süredir yaklaşık 2-3 hafta oldu sanıyorum hint yağı ve badem yağını karıştırıp sürüorum saçlarımaa gercekten uzadı saçlarım ve artık daha parlak :sm_cool:şimdide kirpiklerimde denemeyi düşünüyorum

Hint yağı kullandım ve saçlarım uzadı. kirpiklerime de sürdüm. ama dikkat edin 2 gün gözlerim kıp kırmızı gezdim o kadar da dikkat etmiştim gözlerime deydirmemek için.

kızlar ben saçlarıma badem yağı hint yağı ve zeytinyağı karışımını uyguluyorum..5-6 saat bekletiyorum.bir iki kere de akşam sürdüm karışımı ve sabah yıkadım..inanın 2. bakımda faydasını gördüm..kirpiklermede aynı krışımı sürüyorum..ama ben bu karışımdan daha çok kirpiklerime yağlı krem sürüyorum inanın okadar besliyor ki ben çok faydasını gördüm..benim kirpiklerim eskiden çok kısaydı ve şimdi gayet kıvamında,,yağlı kremi özellikle rımeli çıkardıktan sonra sürüyorum.bazen de aklıma geldilçe evdeysem gidip sürüyorum.hiç bir yan etkisi yok tavsiye ederim...

arkadaslar kuaför saclarımın üzerinde egolarını tatmin etti ve beni kuşa çevirdi. inanılmaz kısa kesti. erkek kadar kısa diyebilirim. bende uzun zamandır şunu uyguluyorum, (oncelıkle sunu belirteyım evet topiki acan arkadas haklı hınt yaği süper ama ondan daha süper 2 sey daha var 1 yılan yağı 2 çam terebenti) ben sımdı bir kavanoz aldım ve içine hint yağı, yılan yağı, cam terebenti, badem yağını ve parlaklık versın dıye cok az da gliserin koydum (aktarla birlikte hazırladık) onu hafta da 2-3 kere uyguluyoruuuuum ve daha sağlıklı uzasın dıye bırde bioxsin ampul ve sampuanını kullanıyorum. sonuc muhtesem!!! artık hızla uzuyoooooor!!!!

kızlar yağları saçlarınıza uyguladıktan sonra ne ile temizliyosunuz?
hani çok fazla yıkamakta saçı yıpratır arındırıcı doğal bir solüsyon falan mı var?

SAÇLARI TEMİZLEMEK İÇİM YUMURTA SARISINI SAÇ DİPLERİNE SÜRÜP 2 DK SONRA YIKARSANIZ YAĞIN 1 SEFERDE AKTIĞINI GÖRECEKSİNİZ..

penbeli yağlar öyle sanıldığı gibi zor çıkan bir durum oluşturmuyor tek şampuanlamada gayet kolay çıkıyorlar.

Saçlar İçin 11 Maddelik Bakım iksiri...Ayda saçları 7 cm uzatıyor....
Merhabalar...Kızlar sırf sizler için üye oldum...Benim saçlarım hem çok hızlı uzuyor hem çok parlak hem de ipek gibi...Okudum we baktım ki burada gerçekten benim bilgilerimden faydalanması gereken çok insan war...Size bir yararım dokunursa mutlu olucam...İşte size kendimin uyguladığı şahane yöntemlerle harmanlanmış SAÇ BAKIMI...Öncelikle ben yıllardır artık hiç üşenmeden we rutin aralıklarla uyguladığım yöntemleri kısacası sağlıklı,parlak we hızlı uzayan saçlar için gerekli herşeyi buraya dökeceğim...ne güzellik uzmanıyım ne de kuaförüm ama tüm yöntemleri deneyipte neyin ne olduğunu çok iyi öğrendim artık..Benim saçlarım öyle hızlı uzuyor ki...bir saç modelini 2 haftadan fazla aynı şekilde kullanamıyorum...hemen gidiyor şekli çünkü çok çabuk uzuyor..
1- Öncelikle ağız yolu ile alınan besinler: Eğer ki fazla abur cubur yemiyor sağlıklı besleniyor we kilo probleminiz yoksa, her gün sabah aç karnına one a day vitamininden 1 tane içmek(saçların we tırnakların çok sağlıklı uzamasını sağlıyor)we hiçbir yan etkisi yok!
2-Haftada 1 gün aktarlardan kolayca bulabileceğiniz içerisinde saç için hazırlanmış her türden yağların bulunduğu bir bakım yağını alıp, uygulamadan önce saç diplerine 2-3 dk parmak uçları ile(tırnakla değil)masaj yaptıktan sonra cezvede ısıttığınız (ılık) yağı sürmek.önce diplere sonra uçlara doğru.sonra strechle sarmak üzerinede sıcak hawlu kapatmak we tam 2 saat bekletmek.hawlu zamanla yağın akıp yüzünüze boynunuza gelmesinide engelliyor birde oralarda tüylerin çıkmasını ayrıca yağın daha iyi etki etmesini sağlıyor.tabi hawlu soğudukça yeniden sıcak suya basmayı unutmayın ...daha bir sürü maddeler war dewamı daha sonra ...
Eweettt...dewam ediyoruz...
3-Şu mucizevi ENTELE OTU...ewet zehirli bir bitkiymiş..yıllardır aktarlık yapan bir amcadan tüm bilgilerini aldım...kesinlikle korkmadan uygulayın...ben uzun zamandır kullanıyorum...sadece uygularken kaynatırken camınız açık olsun fazla solumayın we de ellerinize , gözlerinize kesinlikle temas ettirmeyin..eldiwen kullanmak iyi bir çözüm...ben 1 bardak elma sirkesini, 1 bardak suyu we 10 gr entele otunu kesinlikle bir daha mutfakta kullanılmayacak bir kabın içerisinde miktarın yarısına düşünceye kadar kaynatmak soğuyuncada haftada 2 defa saç diplerine pamuk yardımıyla da olur sürmek..we 2 saat bekletmek yine strech we sıcak hawlu ile sarmak yağ bakımında olduğu gibi...saçlarınızın uzamasına inanamayacaksınız....ben sıklıkla fön çektiririm...kuaförüm bile inanamıyor...kaynak mı yaptırdın diyor diplerinden çektirip bakıyor saçlarıma..:)ama unutmayın ki burada sıraladığım maddelerin tamamı saçlarınız için uygulanmalı...hepsi birden uygulanırsa etkili oluyor...
Ben şöyle yapıyorum..pazar akşamı entele kürünü , çarşamba akşamı yağ kürünü we cuma akşamı yine entele kürünü uyguluyorum...yani haftada 3 defa saç yıkıyorum...saçlarınızı fazla yıkayarak uzayacağını düşünmeyin...fazla yıkamak saçı besleyen saç derisinin ürettiği yağın yok olmasına sebep olur...
4-Öyle pahalı şampuanların saçlarınızı beslediğini düşünmeyin...Kekik özlü kepekli saçlar için olan İPEK şampuan war kutusu lacivert renkte...Şahane bir şampuan ipek gibi oluyor saçlar we çok iyi temizliyor..Zaten Kekik saçlar için çok faydalı, ayrıca saçların çabuk uzamasını sağlıyor...Bu şampuanın içine aktarlardan bulabileceğiniz çamterebentin yağının yarısını dökmek we yine içine yarım şişe tatlı badem yağı dökmek...her yıkama öncesi de kutuyu çalkalamak...saçlarınızın nasıl kolay şekle girdiğine inanamayacaksınız...!
5-Ben saç kremi kullanmıyorum...Loreal elseve in sarı kutu kırılmaları önleyici saç maskesini kullanıyorum we saçımda 5 dk bekletiyorum...we sadece kesinlikle saçlarımın en uç kısımlarına sürüyorum diplere asla!!sonra yıkıyorum...
6-Her saç yıkamada mutlaka şampuanı saçımda masaj yaparak bekletiyorum 1-2 dk kadar..parmak uçları ile saça masaj yapmak kan dolaşımını hızlandırıyor we saçların çok hızlı uzamasını sağlıyor...
7-saçlarımı mutlaka her yıkamada önce sıcağa yakın ılık suyla we ardından soğuk suyla yıkıyorum..dayanabildiğiniz kadar soğuk suyla(yaz aylarında) kışın sinuzit olursunuz aman dikkat!bu soğuk su saçlara nem weriyor...yağlanmasını önlüyor(çünkü yağ kürleri yapıyoruz)yağlanmaması lazım...we soğuk su saçları uzatıyor...
8-Banyodan sonra Mutlaka saçlarımı hawluya sarıp bekletirim suyunu alana kadar...10-15 dk..we sonra bu kısım çok önemli.!!!!BAşımı öne eğip , saçlarımdan tutam tutam tutup çekerim saçlarımı...bu kan dolaşımını arttırıyor we saçların kuwwetlenmesini sağlıyor...dökülmeleri önlüyor...saç kökleri kuwwetleniyor..bir newi saç sporu we saçların hızılı uzamasını sağlıyor...bunlar hep araştırmalarımın sonucunda bulduğum bulgular...fazlası ile güwenilir...
9-Kesinlikle we kesinlikle her gün maydonoz yemek sapları ile birlikte...limonda sıkabilirsiniz...toksinleri atıyor cildi güzelleştiriyor we saçların uzamasını sağlıyor..
10-Bol bol sebze we meywe yemek..we herşeyden az az yiyip vucudumuz için tüm besinleri almak...dengesiz beslenmek saçı çok fazla etkiliyor...bizzat yaşadım bunu..
11-Bol bol su içmek saçları en hızlı uzatan etmen.:) en sona yazdım ama ilk sırada olması gerekiyordu...günde en az 12 bardak su içmek...

İşte bu 11 maddeyi uygularsanız inanın saçlarınızın güzelliğine inanamayacaksınız...benim kuaförüm on numara kuafördür...ancak o bile bana saçlarına ne uyguluyorsun da bu kadar güzel parlak we hızlı uzuyor diye soruyor... Saçlarım reklamlarda şampuan reklamlarında oynayanlarınkinden bile daha güzel...
Hepinize sewgiler...

Unuttuğum birşey daha war..buna 12. madde de diyebiliriz:) saçlarım dalgalı...dalgalı kullanmak istediğimde akatın yeşil kutuda saç köpüğü war saçları yumuşacık yapıyor we içerisinde protein war saçları besliyor..düz kullanmak istediğimde de philips in saç düzleştiricisni kullanıyorum...we fönden sonra da wellaformun normal saçlar için olan briyantinini çok az avucuma döküp(2 mercimek büyüklüğü) avuçlarımı birbirine sürtüyorum ısıtıyorum(etkili olması için) we sürüyorum saçlarıma...bu da saçların kırılmasını önleyip saçlarımı besliyor...
Güzel kalın mutlu olun... :)

paylaşımın için saol arkadasım deneyecem bakalım ne olacakka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…