• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar ben yılan yağını kullandım ve kullanıyorum saçlarım uzadıkça uzuyor bence çok faydalı bu yılan yağı yavsiye ederim.Hergün saçınıza sürerek )diplerine masaj)en az 3 saat bekletiyorum ve yıkıyorum.Şiddetle tavsiye ederim...Bu arada gürleşiyor da...............

arkadaşlar ben yılan yağını kullandım ve kullanıyorum saçlarım uzadıkça uzuyor bence çok faydalı bu yılan yağı yavsiye ederim.Hergün saçınıza sürerek )diplerine masaj)en az 3 saat bekletiyorum ve yıkıyorum.Şiddetle tavsiye ederim...Bu arada gürleşiyor da...............

yılan yagımı ???? ylang ylang mı demek istedin

merhabalaaar..

bir çok insandan; badem yağı kirpikleir uzatır ve gürleştirir diye duymuştum..burada da arkadaşalrımız yazmış..ancak ben aylardır kullanıyorum,neredeyse her gün de sürüyorum..ama hiç bir değişiklik yok..ne uzadııı ne de gürleşti.. :((

faydasını görenler var mı acaba?

Nekadardir kurlaniyosun? ve kurlandigindan itibaren kac cm uzama oldu

merhabalaaar..

bir çok insandan; badem yağı kirpikleir uzatır ve gürleştirir diye duymuştum..burada da arkadaşalrımız yazmış..ancak ben aylardır kullanıyorum,neredeyse her gün de sürüyorum..ama hiç bir değişiklik yok..ne uzadııı ne de gürleşti.. :((

faydasını görenler var mı acaba?

Valla bende kurlaniyodum ama artik pes ettim cünki bende hic bi faydasini görmedim ne yazikki :çok üzgünüm:

" pelin17 canım ya bende yılan yagı aldım ama sisesi cok kucuk yani ne biliyim hiç bişyle karstrmadanmı kullanıyosun canım? "

evet ben de aldım,dediğin gibi ufacık bir şişe..satan kişi; şampuanıma katmamı söyledi,hem içindeki kimyevi maddeleri zayıflatırmış...kalan kısmını da saçlara masaj yaparak sür dedi..

daha denemedim,yılan yağı yaaa,ne bileyim cesaret edememiştim..

yaaaa bu arada şu kirpik uzatma olayı doğru muuuu??? doğruysa benim kirpileirm niye hala aynı..

benim bildiğimde badem yağı yumuşatıyo ama uzamasına pek etkisi yok. bi arkadaşım seneler önce kullanmıştı ona sordum uzatmadı yumuşattı demişti badem yağı için. ama kirpiklere süper geliyor. o arkadaşım uzasın diye kirpiklerini kesip düzenli badem yağı sürdü şimdi süper kıvrık ve gür kirpikleri var çok güzel duruyorlar.
bende deniyim yav :)

benim bildiğimde badem yağı yumuşatıyo ama uzamasına pek etkisi yok. bi arkadaşım seneler önce kullanmıştı ona sordum uzatmadı yumuşattı demişti badem yağı için. ama kirpiklere süper geliyor. o arkadaşım uzasın diye kirpiklerini kesip düzenli badem yağı sürdü şimdi süper kıvrık ve gür kirpikleri var çok güzel duruyorlar.
bende deniyim yav :)

hem de kirpikleirni kestiiiiiiiiiii:1shok: :1shok: :1shok: ve kirpikleri,badem yağını sürünce uzadıııııııııı :1shok: :1shok: :1shok:

emin misin şeker yaaa,ben aylardır sürüyorum da,hiç fayda göremedim..ne uzadı ne gürleşti..:1no2:
pes ettimartık kullanmıyorum :( bakalım bir de hint yağını deniyeceğim..

hadi yav. e genelde herkes 2 haftada etkisini gördüğünü söylüyor. çok ciddiyim kesmişti uçlarından azıcık sonra çok hoş oldular badem yağı kullandıktan sonra
birde hintyağını dene madem umarım iyi gelir:)

:)) ayni seyi bende yapmistim eskiden kesmistim ve badem yagi sürüyodum ama kirpiklerim eski haline geri geldi o kadar :s.
Belki bu bizim kaderimizdir az ve ince telli olmak
aaag aag ag

--------------------------------------------------------------------------------

Selam arkadaşlar ben bugun aranıza takıldım.o kadar güzel paylaşımlarda bulunmussunuz onun için hepinize teşekkür ederim bende bugun aktarıma gittim bana butun yağları içine alan bitkisel karısım verdi Lokman aktar diye geciyor
içindekiler
badem yagı susam yagı gliserin yagı fındık yagı çam terebentinsarımsak yağı çörek otu yağı papatya yağı jojoba yağı ısırgan yagı zeytin yagı defne yağı ceviz yagı ve buğday yagı var zaten kullanımı üzerinde yazıyor.bakalım eger guzel gelirse tavsiye ederim ama bence son derece etkili yaglar var umarım guzel bir sonuç alırım.
acaba bunu kaslarıma ve kirpiklerimede desenesem misonucta hepsi yağ ve bitkisel

merhaba arkdaşlar bende araınıza yenı katıldı bu konu acıldıgın beri olan butun yazılarınızı okudum.bır kac tane yag isimleri aldım bıde size sormak istiyorum
1-yılan yagıını nasıl kullanıyorsunuz saca
2-entele otu neyle karıstırıyorsunuz
ve bunları saçda bekletiyormuyuz
bunlara benım acil ihtiyacım var salak bır kuaför yüzünden saclarım gittiiiiiii ve ben tekrar uzamasını istiyorum bana yardım edin hepinizin cevaplarını dört gözle bekliyorum

merhaba arkdaşlar bende araınıza yenı katıldı bu konu acıldıgın beri olan butun yazılarınızı okudum.bır kac tane yag isimleri aldım bıde size sormak istiyorum
1-yılan yagıını nasıl kullanıyorsunuz saca
2-entele otu neyle karıstırıyorsunuz
ve bunları saçda bekletiyormuyuz
bunlara benım acil ihtiyacım var salak bır kuaför yüzünden saclarım gittiiiiiii ve ben tekrar uzamasını istiyorum bana yardım edin hepinizin cevaplarını dört gözle bekliyorum

:) arkadasim bütün herseyi okuduguna eminmisin? Sorularinin bütün cevablari yaziyo cünki. Yilan yagini hic kurlanmadigim icin onu bilmiyorum ama entele'yi biliyorum
1) 5-10 gr entele'yi iki bardak sirke ve iki bardak suyla kaynatiyosun taki su yariya inene kadar. Su iliklastiginda sac diplerine sürüyosun 1-2 saat bekliyosun ve sonra saclarini yikiyosun. Bide bunun bepanthenli kurlanimi var ama onun tarifini tam olarak hatirlmiyorum. Entele hakkinda hersey bu forumda ve 'sac uzatan bitki' formunda yaziyo.

bencede sevgili nagihanarıcı tüm sayfaları okuduysan entele vs ilgili herşey yazıyor ki tüm detayına nereye nasıl koyduğuma kadar anlatmaktan dilimde tüy bitti.

Back