- 8 Mart 2017
- 1
- 0
- 1
- 32
Kendim kullanıyorum gerçekten etkisini gördüm bir ayda bırakınca nasıl oluyo bilmiyorum ama gayette memnunum kaşlarımı çıkarttı acil yardım spreyiyle desteklemek iyi olur kaşlarıKizlar benimde kirpikler çok kısa,çok araştırdım herşeyi denedim ama ç çokda bi faydası olmadı.şimdi lr nin kirpik uzatma serumunu aldım,onu kullanıcam kullananlar çok memnun bitenler hemen gene alıyorlar,%35 uzatıyormuş,deniycem kızlar fayda ederse yazarım buraya en az 6 haftada etki ediyor
Kesinlikle ş ve kirpik için first sprey. Arkadaşım ben saçma kullandım.şimdi de kirpiğime de kullanmaya başladım. Saçlarım ince telli ve yan bölgeleri az olan biriydim.kirpiklerim de sık değil gevşek ve kısaydı.ben etkisini gördüm. Bazı kişiler yalan dolan olarak algılayabilyor ama numune bile sipariş edip deneyen herkes sonucu görüyorkirpikleri uzatmak için ürünlerden kullanan etkisini gören var mı?
HC Complex ben de saçıma kullandım ama kirpikte hiç denemedim açıkçası ben Eeose kaş ve kirpik serumu 14 günde etkili olanı kullanıyorum gayet memnun kaldımHC Complex Bitkisel Saç Bakım Yağı var. Aslen saç uzatmak için üretilmiş ama kaşlarında ve kirpiklerinde kullananlarda olumlu sonuçlar almış.Sitenin kullanıcı yorumları ya da soru-cevap bölümünde okumuştum.Benim kaş-kirpik problemim olmadığı için kullanmamıştım. Ürünü saçlarım için uzun süredir kullanıyorum, gayet memnunum.Tavsiye ederim.
Bence hint yağı ve fındık yağı karıştır.1oo ml lik bi şişe al.İçine 50 ml hint yağı 50 ml fındık yağı koy.Her gece kirpiklerine uygula 1 ayda kesin etkisini gormeye başlarsın.Ben denedim çok da memnunum hala kullanıyorum hem hepsinden de daha ucuz.kirpikleri uzatmak için ürünlerden kullanan etkisini gören var mı?
Meraba Hala kullanıyor musunuzben kaş ve kirpiklerim için LR nin serumunu kullanıyorum ve çok memnunum... daha önce de aktardan falan aldığım ürünler vardı ama faydasını görmemiştim LR ninki süper tavsiye ederim
Kaşlarada etki edermi acaba bende kaşlarımdan yana sıkıntım var çok ince telli ve seyrekLumigan diye bir göz damlası var, göz tansiyonu ilacı aslen kendisi.yanetki olarak kirpik uzatıyor.bunu damla olarak değil de eyeliner gibi kirpiklerimin üstüne sürmüştüm ve gerçekten etkili olmuştu kullandığım müddetçe.Hatta bu ilaç allerga diye bir firmaya ait, aynı çözeltiyi latisse adıyla kirpik uzatma ürünü olarak da satıyorlar aplikatörleriyle birlikte.Latisse nin fiyatı lumigan ın 7-8 katı.
Sanmam canım, ince telli seyrek kaşlarını uzatır en fazla.Kaşlarada etki edermi acaba bende kaşlarımdan yana sıkıntım var çok ince telli ve seyrek ☺
Sanmam canım, ince telli seyrek kaşlarını uzatır en fazla.
Sanmam canım, ince telli seyrek kaşlarını uzatır en fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?