- 3 Aralık 2007
- 998
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende almanyada yasiyorum ve yaptirmayi düsünüyorum ...arkadasim yaptirdi memnun kaldi 18 euroya 1 aylik gitti hemen hemen....bazilari memnun degil bazilar memnun..ama kirilma gibi birsey olmuyo sanirirm..kizlar almanyada yasiyanlardan bu kiprik permasini yaptiran varmi?
40 ytl falan yazilmis eger almanyadada fiyati böyle uygunsa bende yaptirmak isterim
kipriklerim uzun ama asagi dogru oldugu icin güzel durmuyo
kivira kivira iyice inceldiler git gide seyreklesiyo
eskiden kipriklerim cok dolgundu
bu perma kiprikleri kirmiyo dimi? ve kac ay gidiyo?
evet ya bende çok memnum banada hala 40 ytlden yaptılar süper bişey ama marka çok önemliEwet ben yaptırmıştım daha önce 2 kez,2 ay kadar kullandım her birini,kirpiklerim uzun ama düz,permadan sora takma kirpik gibi oldular maşallah,çok memnun kalmıştım yapan kişi işinin ehliydi,fiatı geçen sene 40 ytl idi,çok memnun kalmıştım,çalışmaya başlarsam tekrar yaptırıcam mutlaka
arkadaşlarada söylediğim gibi yaptırdım bide yapmadan önce kirpik boyası yaptılar daha sonra ise perma ama sana söyleyim süper oldu ben ayna güzellikte yaptırdım .hep alman markasıymış orası banada arkadaşım tavsiye etti şimdi her ay kirpik boyası için gidiyorum çok memnunum.arkadaşlar..kuaförde kirpik perması diye bişeyin yapıldığını duydum
aranızda yaptıran var mı ? bi faydasını veya zararını gören var mı ?
bende yaptırmak istiyorum ama kirpiklerim hem dumduz hemde seyrek!!! (( yaprırsam neolcakki 3 tel kıvrılcak okadar ((((((((