- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
- Konu Sahibi deruş
pil ile çalışanı mı kastettin canim yoksa normal tost usulu çalişan kirpik kıvırıcıyı mı:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bu kipriklerime bi çözüm bulamıyorum.Çok sık ve aynı zamanda çok sert rimeller kıvırmıyo zaten rimel sürünce iyice birbirine yapışıyo hiçbir şekilde rimel kullanamıyorum şeffaf olanları deneyeyim dedim onlar da ne ayırdı ne kıvırdı.şimdi kiprik maksı kullanıyorum ama o da 1 saat dayanıyo max.Sonrasında eski haline geliyo.Makasla kıvırdığım zaman çok beğeniyorum acaba bu süreyi nasıl uzatırım sizinkilerde hemen düzeliyo mu:uhm:
tülin şahin söylemişti tv de.rimel sürmeden önce kirpik kıvırıcısının ucuna
fön tutup biraz ısınmasısını sağlayıp kirpiklerini kıvırıyomuş.
bu sayede daha uzun süre kıvrık kalıyomuş kirpikler.
aman dikkat deneyim derken yakmayın gözünüzü.hergün kullanım için zararlı olabilir.
ama özel günlerde olabilir bence.denedim bi kaç kez benim kirpiklerim zaten uzun ve kıvrıktır.
nerdeyse kaşıma değdiler yapınca:bbo:ama fazlasıda abartı bi görüntü oluşturuyo özel günler dışında kullanmıyorum
bu aleti bende sevmiyorum gereksiz gelio bana.. ayy bi sıkışsa göz kapagı yada kirpikler bi sıkıssa cıkmasa... fecii olurr!!!
:roflol: ay benim bi arkadaşım sıkıştırdı da çok fena kızardı
almagester06 inanmıyorum kaydirigubbakcemile3 ahh cok fecii yaaaaaaa:1shok:.. bak işte ben biliodum kesin sıkışır ya:mymeka:....
lisede arkadaslar yanlarında tasırlardı ta o günden nefret ettim... ünidede arkadas zorla yapalım dedi kactım resmen.... bide hakkaten föne tutyolar daha ii sonuc almak için.. sonrasında kıvırdıktan sonra biraz jöle sürüp ardından rimel sürenide gördüm.. ama denemeyin bence...
kullanmayı bildikten sonra ne göz kapağınızı sıkıştırırsınız ne de kirpikleriniz kopar bence güzel bir alet ben senelerdir kullanırım 1 tel kirpiğim bile kopmadı:icecream: tabii kaliteli bir marka almak da önemli bence.. benimki the body shop:1closedeyes: ama kısa kirpikte bir işe yaramaz bence uzun ve gür kirpikleri kıvırınca mükemmell:lepi: