Kirpik Ekimi 2025

deryadeniz05

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
5
3
16
39
Selamlar
İpek kirpik sonrası neredeyse tüm kirpiklerimi kaybetmiş biri olarak yaklaşık bir aydır kirpik ekimi hakkında araştırma yapıyorum. İstanbul'da bilinen bir doktora muayeneye gittim, ücret aldım ama cesaret edip işlemi başlatamadım çünkü çok fazla tereddütlerim var.
Daha önce kirpik ekimi deneyimlemiş olanlar varsa bilgi verebilir mi?

Kirpik ekimi diye bir şeyi ilk defa duydum. Benim bildiğim kirpiklerin uzama ve dökülme döngüsü vardır. Bilmem kaç gün içerisinde genetiğinizde olan kadar uzayıp belirli bir gün içerisinde de dökülüp tekrar uzuyorlar. Siz uzamasını birkaç ay beklediniz mi? Ben kirpiklerinizin kendiliğinden tekrar uzayacağını düşünüyorum yanlışsam düzeltin

.

Eklentiler

• IMG_9449.webp
    IMG_9449.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9450.webp
    IMG_9450.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 26
Kirpik ekimi diye bir şeyi ilk defa duydum. Benim bildiğim kirpiklerin uzama ve dökülme döngüsü vardır. Bilmem kaç gün içerisinde genetiğinizde olan kadar uzayıp belirli bir gün içerisinde de dökülüp tekrar uzuyorlar. Siz uzamasını birkaç ay beklediniz mi? Ben kirpiklerinizin kendiliğinden tekrar uzayacağını düşünüyorum yanlışsam düzeltin
Saç, sakal hatta kaş gibi kirpik ekimi de yapılıyor ama avantajları kadar dezavantajları da var. Bu yüzden deneyimlemiş birileri varsa konuşmak çok isterim.

Saç, sakal hatta kaş gibi kirpik ekimi de yapılıyor ama avantajları kadar dezavantajları da var. Bu yüzden deneyimlemiş birileri varsa konuşmak çok isterim.
Yani deneyimleyen varsa yazsın elbet ama göz en önemli organlarımızdan biri çok dikkatli olun

Ben korktum valla göz içine kıl büyüme yapar falan dio 😳😱
Öncelikle bu saatte derdime çare aramama destek olduğunuz için teşekkür ederim. Zaten kısacık kirpiklerim vardı, ipek kirpik denemek istedim :( Hepten gitti. Resmen ödeme çantamda doktorun klinigine kadar gittim ama cesaret edemedim. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Eklentiler

• 1000002504.webp
    1000002504.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000002516.webp
    1000002516.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000002506.webp
    1000002506.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 28
Öncelikle bu saatte derdime çare aramama destek olduğunuz için teşekkür ederim. Zaten kısacık kirpiklerim vardı, ipek kirpik denemek istedim :( Hepten gitti. Resmen ödeme çantamda doktorun klinigine kadar gittim ama cesaret edemedim. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Maşallah pek guzelmıssınız 🥰 lütfen hastane dışında yaptırmayın bu işlemi ve ciddi manada doktorunuzu iyi araştırın

ya çok güzel bir kadınsınız böyle şeylere takılıp dert etmeyin💙. ipek kirpik dökülme yapmıştır kirpik serumu kullanırsınız hızlıca geri gelir🌸

Back
X