Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun ilk önce,zeyti yağını pamuğa dök masaj yap 10 dk kipriğine çıkar.
Kullandığın rimelle alakası olabilirmi ? yada kullanıyormusun bilmiyorum.?
zira benim bir yakınım yaşamış tı kirpik dökülmesini ,makyajla uyuduğunu ve kullandığı rimel markasına bağlamıştı o
Benim eski bir arkadaşımın böyleydi..Memleketine gittiğinde kirpikleri yerine gelirken İstanbul'a döndüğünde dökülüyordu..İklimden olabilir belki?
Gecmis olsun canim. Uzulme arkadas dogru diyor rimel kullaniyorsan ondan da ola bilir. arkadasimin da duzune cikiyor oyle ve evet rimelden , eyelinerden kaynaklaniyor. gul goncalarim , azcik dikkatli onun ne de olsa gözumuz söz konusu. kipriyinin hepsimi dokuldu yani yoksa ancak alt kismi ? sen yine iyisin kizin biri kiprik kaldiran alet var ya onu kullanirken ust kiprikleini yerinden cikarmisdi. Gozlukle geziyormus oyle . sen en iyisi doktorla da bi konus derim ben.
evet rimelden benimde dökülüyordu baya. eskisi gibi makyaj yapmıyorum şimdi bi problemim yok. arkadaşın dediği zeytin yağı.. her derde deva. ben göz makyajımı zeytin yağıyla silerdim. kimyasal ürünler yerine bunu kullanmalısın.
Aynı sorun bende var son zamanlarda. önce sadece makyaj silerken oluyordu, şimdi durup dururken dökülüyor, günde 5-6 tane benim gördüklerim sadece.
badem yağı deneyeceğim ben de.
sonucları yazarım.
acaba dökülen kirpikler yeniden çıkar mı?
Kirpik dökülmesi,kısa kirpik gibi bir çok sorunum vardı.Bende zeytinyağı denemiştim gerçekten işe yarıyor; ama bir kere gözümün içine kaçırdım ve göz bulanıklığı yaşadım bir süre( bir kaç saat kadar), son zamanlarda m2beaute kirpik uzatma serumu kullanıyorum, 10 hafta oldu,gerçekten işe yarıyor.ama eğer ona bütçe ayıramıyorsanız zeytinyağı da iyi bir çözüm bence
Gecmis OLsun Cnm
Insallah Cikar.. Sonuclarini bekLioruz :)
Cnm uzuldugun seye bak! Kirpik ekimi diye birseyduymadin mi? İstersen onu arastir kalici ve dogal kirpiklere bu sekilde kavusabilirsin hem ayrica uzuyorlar da!
Gecmis OLsun Cnm
Insallah Cikar.. Sonuclarini bekLioruz :)
işe yaradı! ben pek ihtimal vermiyordum ama gerçekten de dökülme durdu. yeni kirpiklerin çıktığını göremedim ama dökülme tamamıyla durdu denebilir :))