kirpik dibi iltihabı için şampuan

memnunsuz

*
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
310
127
53
27
Merhabalar ablalarım
Ben kirpik dibi iltihabından muzdaribimde bir yerde bebe şampuanının iyi geldiğini okudumda kullanan var mı johnson's baby ?

Yazdığınız marka olması şart değil. Herhangi bir bebek şampuanı işinizi görür. Geçmiş olsun. Bu arada makyaj malzemelerini kullanıyorsanız şampuana rağmen iltihap devam eder. Bebek şampuanıyla gözünüzü yıkayın, Göz makyajı yapmamaya çalışın. Düzelince de aynı malzemelere devam etmeyin, yenisini alın.

çok tesekkür ederim, ben belki şampuanın kalitesinden vs.göze zarar verir mi diye korkup sormuştum.birde aslında şu yaşıma kadar gözüme makyaj 4-5 kere ya yapmışımdır ya yapmamış. Bir yerde hic bir zaman geçmez ancak bu tür şeylerle azlığını korur diye okumuştum,sizce doğru mu?

Geçer. Bir şey olmaz. Bebek şampuanı olmasının mantığı az kimyasallı olması galiba. Günde en az 3 kez yüzünüzü onunla yıkayın. Gözünüzü temiz ve kuru tutun. İmkanınız varsa kağıt havlu kulanın. yada pamuk havluları yüksek ısıda yıkayıp, sık değiştirin. İnsanlarda sık tekrarlama sebebinin yaşam biçiminden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Gözünüzü kirli elle çok ellemeyin. Kirliden kastım etrafa dokunmuş el.

benim kirpiklerim düz değiller, saçlarım başta olmak üzere vücudumda ki kıl vs.kıvırcığımsı, ben birazda onun neden olduğumu düşünüyorum çünkü ıslandığında içinde su kurumayıp nemli kaldığı için olduğunu düşünüyorum.resimde koyayım.sık sık düzeltmeye çalışıyorum ama illa bir şekilde bu hale dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…